Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2024 15:26:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

Resultats: de 1 a 10 de 19
Títol
L'Arxiu Comarcal, amb una superfície útil de 1872 m2, garanteix la conservació, la preservació i la difusió del patrimoni documental de caràcter local i comarcal. Edificat en tres plantes, es divideix en dues àrees: la interna i la pública. La primera disposa de moll de descàrrega, sala de recepció i tria de la documentació, àrea de desinfecció, magatzems, sales de treball, despatxos, sala de reunions, cinc dipòsits de documentació amb una capacitat potencial de 14 quilòmetres i dos dipòsits de suports especials: un per a documentació fotogràfica i electrònica i un altre per a suports de gran format, com pergamins, plànols i cartells. Els espais públics es divideixen en una sala de consulta apte per a 19 persones, que també conté part de la biblioteca auxiliar, i una sala polivalent amb un aforament de 60 persones.
22/03/24: Informa que existeix un conveni amb renovació anual. 22/03/24: Canvi de manteniment de Ajuntament/Privat a Privat per indicacions de C.Lorenzo.
La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.
01/02/24 Responsable Cultura: Durant el mes d¿octubre, en dates prèvies a la Festa de Tardor, les entitats que tenen elements de bestiari festiu guardat (bicorn¿) van fer reparacions als mateixos. Segurament es deu a això. ===================================================================
PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior