Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2024 06:57:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Plans i projectes de ciutat
Plans finalitzats

Plans i projectes de ciutat - Plans finalitzats

Pla de Rescat Social

El Pla de Rescat Social neix amb l’objectiu de fer un pas més en l’atenció a les persones més vulnerables de la nostra ciutat i com a una prioritat del Pla de Mandat 2015-2019. Un pas consistent en adoptar una política integral i anticipativa partint des de l’experiència desenvolupada mitjançant actuacions puntuals i reactives que s’han desenvolupat per atendre les urgències i les necessitats que han anat apareixen a la ciutat. Aquest pla d’acció està orientant per dotar-se dels mitjans necessaris per atendre les persones i les famílies que pateixen situacions d’urgència o d’alt risc social des d’un punt de vista el més personalitzat i proactiu possible, així com també està plantejat per desenvolupar accions preventives que permetin treballar des del punt de vista de preveure riscos i ajudar a crear les condicions individuals i col·lectives que evitin la seva producció, reproducció, concentració i enquistament.

El Pla de Rescat Social s'aprova de manera definitiva en el Ple municipal el 29 de juny de 2017. Prèviament, es va fer un treball participatiu amb la ciutadana que va desencadenar en la creació d’un grup motor; el que va permetre incorporar les visions de diferents agents socials, grups polítics municipals i la ciutadania. 

Què és el Pla de Rescat Social?

És un pla que recull i ordena totes les actuacions que ja fa l’Ajuntament i les que farà en relació als drets a l’alimentació, l’habitatge, l’educació, el treball i l’autonomia personal i la salut.

Incorpora un seguit d’accions i mesures preventives, que podeu consultar al document de treball, les quals pretenen evitar que les persones o col·lectius més vulnerables es trobin en situació de risc d’exclusió social.

Documents:

Resultats: de 1 a 4 de 4
TítolURLMidaAccions
Informe de seguiment del pla de rescat social - juliol 2018URL Informe de seguiment del pla de rescat social - juliol 2018 (pdf)1.41 MB
Informe indicadorsURL Informe indicadors (pdf)333.65 KB
Pla de Rescat SocialURL Pla de Rescat Social (pdf)1.80 MB
Power point presentació PRSURL Power point presentació PRS (pptx)2.26 MB
Salta a la part superior