Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/05/2024 07:26:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

#sentsantfeliu
17, 18 i 19 de desembre de 2021

Torna Sent Sant Feliu, el festival d'arts escèniques i música 100% santfeliuenques, ara en format mixt

Després de la bona rebuda de l'any passat, Sant Feliu torna a acollir el festival Sent Sant Feliu, una mostra del talent creatiu i cultural de la ciutat que va sorgir com a expressió del suport a la cultura i per fomentar la difusió i promoció dels agents artístics locals. Enguany Sent Sant Feliu se suma a la progressiva recuperació de la normalitat oferint un format mixt, amb espectacles que es podran gaudir en línia d'una banda, i un concert en viu que aplegarà tres dels grups més puixants a nivell municipal.

El ChvncoMark DuffySor AlbertaEdu Mutante, la Banda Simfònica Ciutat de les RosesManólogoIgnorants, Cash Caravan, el Dueto Lanjarón o la Coral Tic Tac són alguns dels artistes que protagonitzen el festival d'enguany. Les seves actuacions, 20 en total, s'emetran els dies 17, 18 i 19 de desembre a través del canal de Youtube de l'Ajuntament. Diferents disciplines culturals amb un nexe en comú: ser de Sant Feliu (o amb algun component de la ciutat, en el cas dels grups).

El festival inclou així 20 nous talents locals, incorporant des d'artistes que han debutat enguany com és el cas d'Hugo Marlo o La Fera, fins a disciplines artístiques no musicals com els espectacles de màgia i monòlegs, passant per l'actuació de les tres acadèmies de dansa de CCA Virgen del RocioPocket's o Come to Dance, un dels sectors que més va patir les restriccions de la pandèmia.

En les properes hores s'habilitarà un espai al web municipal amb tota la informació sobre els i les artistes que conformen el cartell de l'edició 2021 de Sent Sant Feliu, incloent-hi els horaris de cada actuació (un cop s'estrenin, les actuacions es podran seguir consultant en línia tant a l'espai habilitat com a www.youtube.com/AjuntamentSantFeliu). 

La següent cita del festival Sent Sant Feliu serà el dia 5 de gener a partir de les 23 h. La Sala Ibèria acollirà un triple concert en viu amb els grups Delta DeltaClash City Rockers i Sibaris, formació aquesta darrera que enguany celebra el seu desè aniversari. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament.

Sent Sant Feliu s'emmarca dins de les accions previstes en el Pacte de Ciutat com a mesura per reactivar el sector artístic i cultural local. Es pretén així afavorir i fomentar la difusió i promoció dels agents culturals i artístics locals, especialment en l'àmbit de les noves tecnologies, després de la cancel·lació d'activitats que va motivar la irrupció del Covid-19.

Salta a la part superior