Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

16/07/2018 02:38:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

18/12/2017
Lectures: 1294
S'inaugura la 65a exposició col·lectiva de pessebres al Palau Faguera

Divendres 22 de desembre s'inaugura a les 18 h l'exposició col·lectiva de pessebres i diorames de l'Agrupació Pessebrista de Sant Feliu a la primera planta del Palau Falguera.

L'exposició, que estarà oberta al públic fins al 7 de gener de 2018, presentarà més d'una vintena de pessebres i diorames (pessebres construïts dins d'una caixa) amb diferents escenes relacionades amb el Nadal que han construït artesanalment els membres de l'Agrupació Pessebrista. La laboriosa feina dels pessebres que es pot veure en aquesta exposició es comença a l'estiu, entre els mesos de juny i juliol.

Entre els treballs hi ha una dotzena de pessebres fets pels infants i joves que han participat en l'Escola de Pessebres organitzada per l'entitat, a més de les composicions dels adults que fa temps que pertanyen a l'associació.

Al marge dels pessebres individuals, l'exposició inclourà també un pessebre social, de grans dimensions, el qual ha estat fet conjuntament per diferents membres de l'Agrupació. El pessebre reprodueix un estable amb un poble al fons. L'exposició també comptarà amb un pessebre típic català, fet amb molsa, que s'instal·larà al mig de la sala. 

L'agrupació creada cap al 1931, es va dissoldre amb la guerra i l'any 1952 es posar novament en marxa amb set membres a la junta, i mitja dotzena de socis que feien pessebres. Aquell mateix any es va fer la primera exposició de pessebres al Centre Parroquial.

L'entrada a l'exposició és gratuïta i els horaris d'obertura són els laborables, de 18 a 20 h; dissabtes i festius, de 12 a 14 h; 1 i 6 de gener de 18 h a 20 h, i 4 de gener, de 11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action