Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/12/2018 11:34:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Connectat a l'estalvi energètic

 

Fer de Sant Feliu una ciutat sostenible és un dels reptes mediambientals per excel·lència del municipi. De fet, fa anys que la ciutat disposa de polítiques per contribuir a la millora del medi ambient i a la lluita contra el canvi climàtic, però el camí és llarg i difícil, i cal ser molt constant. En aquest sentit, l’any 2017 es va fer un nou pas endavant amb la definició d’un Pla del Clima i l’Energia que dona compliment als acords de la Cimera de París 2016.

En el marc d’aquest context, l’Ajuntament de Sant Feliu té en marxa una campanya informativa i de sensibilització ambiental. Sota el nom “Connecta’t a l’estalvi energètic” es promou l’estalvi d’energia entre la ciutadania, els comerços i el sector industrial.

El principal objectiu de la iniciativa és conscienciar la població sobre la importància de reduir el consum energètic per tal d’estalviar recursos naturals, contribuir a la millora del medi ambient, reduir l’emissió de CO2 a l’aire i lluitar contra el canvi climàtic.

A més, reduir el consum d’energia també té avantatges econòmics, ja que permet disminuir la despesa en els serveis bàsics de llum, aigua o gas.