Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2020 23:33:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

08/11/2018
Lectures: 473
El Complex amplia horaris per a persones en situació d'atur

El Complex Municipal de Piscines ha ampliat els horaris de funcionament d'accés i ús per a les persones en situació d'atur. Concretament es poden beneficiar d'aquesta modificació aquells usuaris i usuàries que facin ús de l'abonament bàsic reduït per a persones en situació d'atur. Els nous horaris, que en alguns casos ofereixen fins a dos hores més de servei, són els següents:

  • De dilluns a dijous, de 6.30 h i fins a les 17 h.
  • Divendres de 6.30 h, i fins el tancament de la instal·lació.
  • Dissabtes, de 8 a 21 h.
  • Diumenges i festius, de 9 a 15 h.

Els beneficiaris i beneficiàries gaudeixen des de l'1 de novembre d'aquesta ampliació dels horaris sense que els hi suposi cap increment, ni la necessitat de realitzar cap tràmit. Aquest abonament permet l'accés a 3 piscines, 2 jacuzzi, 2 saunes, solarium i la sala fitness, amb zona de càrdio, zona de pes lliure i zona de màquines.

La bonificació sobre l'abonament bàsic reduït per a ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu en situació d'atur contempla la bonificació del 100% de la quota de la matrícula, i la bonificació del 60% de la quota mensual. Aquesta bonificació és assumida per l'Ajuntament, dins del conjunt de mesures contemplades dins el Pla de Rescat Social, amb l'objectiu de fer un pas més en l'atenció a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar