Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/10/2020 21:25:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

30/07/2019
Lectures: 1586
Un pas més per començar les obres del soterrament a Sant Feliu de Llobregat

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviarias (Adif), complint el calendari pactat, ha obert el període de presentació de documentació per licitar els serveis d'assistència tècnica per al control i vigilància de les obres per a la integració del ferrocarril a Sant Feliu. Les propostes es poden enviar fins al 28 d'agost d'aquest mateix any, i tenen un pressupost establert de 4.369.951,7 euros. El temps d'execució serà de 48 mesos.

La licitació, publicada al web d'Adif, contempla que "en particular es tracta de realitzar l'assistència i el control del projecte de construcció emmarcat dins la línia 240 entre Sant Vicenç de Calders i l'Hospitalet de Llobregat, pertanyent a la línia Barcelona-Vilafranca".

D'altra banda, està previst que properament Adif informi quina serà l'empresa adjudicatària que realitzarà les obres del soterrament. La licitació es va publicar al BOE aquest mes d'abril i en ella es detallava que el Ministeri de Foment assumirà el cost de tota l'actuació, així com la durada aproximada d'aquesta de 44 mesos.

Amb aquestes licitacions de serveis, Adif manté el seu compromís amb Sant Feliu i el soterrament de les vies, unes obres que transformaran la fisonomia de la ciutat i permetran cohesionar carrers i barris.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar