Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 05:23:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

03/01/2020
Lectures: 1578
La màgia de la Cavalcada de Reis arriba a Sant Feliu

El diumenge dia 5 de gener, a les 17.30 h, arriben des de l'Orient al Palau Falguera els Reis per començar un recorregut pels carrers de la ciutat en una Cavalcada que finalitzarà a la plaça de la Vila a les 20.30 h. Guiada pel patge Shelín, la Comitiva Reial seguirà el mateix recorregut dels darrers anys, repartint il·lusió i prop de 3 mil quilos de caramels (aptes per a persones amb celiaquia) entre els assistents. 

 

Des de la sortida del Palau Falguera, els carrers plens de gom a gom acompanyaran els Reis Mags fins a la seva arribada a la plaça de la Vila, on l'alcaldessa els hi donarà la benvinguda fent el lliurament del pa i la sal com a símbol d'acollida, d'una rosa com a símbol de Sant Feliu, i de la clau de la ciutat perquè així puguin entrar a totes les cases per deixar els regals.

 

Seguint criteris de benestar animal, ètics, educatius i de seguretat, la Cavalcada d'enguany suprimeix la presència d'animals, i té previst un recorregut que anirà pels carrers Sant Josep, Rupert Lladó, Prolongació Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Pi i Margall i pl. Vila.

 

En cas de pluja, la Cavalcada quedarà suspesa i el lliurament de cartes es farà a la Sala Ibèria a partir de les 20 h. 

 

Més informació

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar