Notícies web

26/05/2018 17:58:01

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

10/07/2017
Lectures: 635
6 dones emprenedores de Sant Feliu participen al Concurs de Font Vella "Eres Impulso"

Torna el concurs "Eres Impulso" de Font Vella, concurs dedicat a impulsar projectes o idees d'emprenedores socials. I en aquesta 3ª edició hi  participen 6 projectes amb emprenedores vinculades a Sant Feliu de Llobregat.

Aquí us les presentem.

Class Escape:  Laura Rivera, emprenedora local, Yuzzer a l'edició 2015, ens presenta la primera startup a Espanya especialitzada en room escapes educatius. El seu projecte converteix cada escola en l'escenari apassionat historia on els alumnes son els protagonistes i treballen en equip per superar un conjunt de reptes de creativitat i lògica. La Laura va participar a principis d'any al Imagine Express, el tren de la innovació, que la va portar a recòrrer Europa junt amb altres joves innovadors. També l'hem vist fent sessions de prototipatge d'apps pels nostres yuzzers i a la sessió de co-disseny amb joves per decidir els nous serveis del Carnet Jove Local de Sant Feliu

Associació ACTITUD POSITIVA: Projecte de Laura Trujillo, emprenedora local, que va participar  a l'edició YUZZ 2016 a Sant Feliu de Llobregat i també  al BIS'16, on va resultar guanyadora de l'assessorament per a realitzar una campanya de crowdfunding que esperem veure ben aviat. El seu projecte treballa en pro de la transformació social, cultural i educativa. Actualment combinen els valors i l'enfoc social amb metodologies àgils per oferir serveis especialitzats que responen a la necessitat d'actuació immediata, clara i directa contra l'assetjament escolar.

TAPPER:  Sara Lagoa és l' emprenedora que ha participat aquest any al YUZZ a Sant Feliu amb aquest mateix projecte, i que ha estat la finalista a Sant Feliu al premi Yuzz Mujer. TAPPER és un projecte  contra el malbaratament alimentari i a favor de la conscienciació mediambiental que connecta establiments alimentaris amb excedents de producte fresc o a prop del fi de la seva vida útil amb consumidors que el vulguin adquirir a un preu rebaixat. Fa poc va presentar el seu projecte a la Jornada Comarcal d'Startups i també ha estat finalista dels premis Pascual Start Up en la categoria de Medi Ambient.

Play  Qui hi ha darrere d'aquest projecte és la Marina Sala, emprenedora local que col·labora amb Sant Feliu Innova impartint els tallers STEAM, formacions de ciència i tecnologia pels nens i nenes de Sant Feliu. El seu projecte consisteix en una plataforma digital per a que pares i mares tinguin l'eina necessària per despertar la curiositat científica i tecnològica dels infants

Bondiamon: Projecte de la santfeliuenca Noemí Fuster. El seu projecte és una plataforma de generació de contingut escrit i audiovisual en clau positiva per entitats del tercer sector. Responen a la necessitat de visibilitat petites entitats i promoure l'economia social i solidaria incidint en la vida de les persones en risc d'exclusió i fomentant la participació. Actualment la Noemí està impartint dins les formacions del Punt TIC un taller de Youtube per a comunicar projectes socials. 

Flor-Ethical Tour: Projecte de la nostra yuzzer Ivana Oven, per facilitar i fomentar un consum ètic sota els criteris FLOR: Fairtrade, Local, O residus i Responsabel. Està desenvolupant un cercador que identifica els productes del nostre voltant sota aquests criteris. Al punt TIC, va fer durant el mes de maig un Taller de consum de productes ètics, on va poder exposar aquesta filosofia de treball. 

 

 

A totes elles els desitgem molta sort!  Sant Feliu continua sent territori d'innovació, aquest cop amb nom de dona

En aquest mateix concurs, ja vam trobar-hi l'any passat altres exyuzzers de Sant Feliu, com  Ana Blasco amb el seu projecte "Present: un passeig pel mindfulness ple d'idees per portar ¿Quin sabor té Barcelona en família?", que va ser una de les guanyadores, i Estefania Cañadas amb el seu projecte relacionat amb una ruta per  trobar un tresor mitjançant un recorregut sensitiu per parc que en va resultar finalista.

 

I si a la vista de tots aquests projectes se us acuden alguns que també es podrien dur a terme des de la nostra ciutat, veniu-nos a veure i mirarem la manera de col·laborar-hi. Ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, al c/Joan XXIII, 14, telèfon 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat. 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Noticies relacionades:

Una exyuzzer de Sant Feliu guanyadora del programa "Ruta para todos".

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action