Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2024 08:07:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Technovation Challenge: sessió informativa el proper dimecres 30 de gener a Co-Innova Sant Feliu!

22/01/2019
Lectures: 1083
Technovation Challenge: sessió informativa el proper dimecres 30 de gener a Co-Innova Sant Feliu!

El Technovation Challenge arrenca a Sant Feliu! Es tracta d'un un concurs d'idees i foment de projectes amb base tecnològica liderat per nenes i noies que proposa un repte de crear una aplicació que millori el món a les seves participants. Pares i mares, professors i professores, mentores, participants i interessades! Tots esteu convidats a la propera sessió informativa sobre el Technovation Challenge 2019. L'acte tindrà lloc a la Torre del Roser, el dimecres 30 de gener a les 17:30h

Què és el Technovation Challenge?

Girls for a change. Noies pel canvi. Canvi social. És el lema de Technovation Challenge, un concurs d'idees i foment de projectes de noies amb base tecnològica. Per grups han d'identificar un problema o repte a la seva comunitat i pensar la manera de resoldre'l a través d'una aplicació mòbil. Els reptes han d'estar emmarcats en la lluita contra la pobresa, la defensa del medi ambient, la pau o l'equitat, tal com els marca Nacions Unides per al desenvolupament sostenible. Les mentores acompanyen, assessoren en el desenvolupament de la app i el seu conseqüent pla de negoci. L'altre objectiu de fons, fer que les noies tinguin més oportunitats i facilitats per esdevenir líders en emprenedoria innovadora de base TIC. 

Si vols ser participant o mentora del programa, inscriu-t'hi fent clic aquí. T'hauràs de registrar a la pàgina web del Technovation Challenge i donar-te d'alta com a participant.  

Si estàs interessat en assistir a la nostra sessió informativa, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant les adreces de correu electrònic:  techallsf@gmail.com

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.  

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior