Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/04/2024 09:23:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Es busquen noies i mentores pel Technovation Challenge

14/01/2019
Lectures: 2280
Es busquen noies i mentores pel Technovation Challenge

Estem buscant noies que vulguin aprendre, conèixer i emprendre! També busquem mentores que vulguin tutoritzar i assessorar els projectes de les participants.

Vols participar en un concurs d'emprenedoria tecnològica? Disposes de dues hores a la setmana? Apunta't a desenvolupar la teva iniciativa al Technovation Challenge, un concurs internacional d'emprenedoria i tecnologia liderat per noies de 10 a 18 anys de més de 100 països.

Emprenedores, mentores i educadores volen ensenyar a noies i nenes d'arreu del món algunes de les habilitats que necessitaran el dia de demà per canviar el món amb tecnologia! A Sant Feliu Innova, està tot a punt per al Technovation Challenge 2019 i les inscripcions ja estan obertes! Vols saber què és? Nosaltres t'expliquem en què consisteix! 

Technovation Challenge és un concurs d'idees i foment de projectes amb base tecnològica que proposa un repte a les seves participants: crear una aplicació que millori el món. Per grups han d'identificar un problema a la seva comunitat i pensar la manera de resoldre'l a través d'una aplicació mòbil.

Els equips seran de cinc persones i sempre estaran acompanyades per una o dues mentores, que s'encarregaran de l'assessorament i faran el seguiment de les participants en el desenvolupament de l'app i el seu conseqüent pla de negoci. L'altre objectiu de fons és fer que les noies tinguin més oportunitats i facilitats per esdevenir líders en emprenedoria innovadora de base TIC.

Si vols ser participant o mentora del programa, inscriu-t'hi fent clic aquí. T'hauràs de registrar a la pàgina web del Technovation Challenge i donar-te d'alta com a participant. A més, si necessites ajuda també pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant les adreces de correu electrònic: tic@santfeliu.cat o coinnovasf@gmail.com

#Girlsforachange

"Girls for a change. Noies pel canvi. Canvi social" és el lema de Technovation Challenge, que ja és considerat un moviment global que treballa el foment de les idees i el talent femení. Des de 2010, han participat 27.000 joves. El darrer any va comptar amb la participació de més de 18.000 noies i nenes d'arreu del món, 116 països i 4.485 mentores

Technovation Challenge distingeix dues categories: junior, de 10 a 14 anys, i sènior, de 15 a 18 anys. Les mentores donen suport local, hi ha un seguit de premis i actes de presentació i cloenda de tot el programa. Dura 12 setmanes. El proper 25 d'abril finalitza el termini per presentar els  treballs al concurs. A l'agost hi ha una trobada a San Francisco dels millors projectes de tot el món en totes dues categories.  

Segons els sondeigs que s'han fet rere les edicions d'aquest programa, després del Technovation augmenta notablement la quantitat de noies que han iniciat la formació en tecnologia i l'interès de les participants en tecnologia, emprenedoria i lideratge al món dels negocis. El 67% de les mentores han ampliat els seus coneixements en emprenedoria i el 73% consideren que el concurs ha ampliat el seu network

Per què participar a Technovation Challenge?

  • Fomenta les vocacions tecnològiques
  • Obre portes del món de la tecnologia a dones joves
  • Fomenta l'actitud emprenedora
  • Les participants aporten solucions solidàries
  • Noies acompanyades per dones mentores
  • Detecció de talent femení 
  • Col·laboració de dones professionals

Technovation Challenge va néixer el 2010. És un programa d'Iridescent, una associació educativa sense afany de lucre que prepara enginyers professionals i científics per impartir matèries STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) a nenes i noies. Rep el suport d'entitats com la UNESCO i compta amb la col·laboració de grans empreses tecnològiques com Google, Verizon o IBM, entre altres. Catalunya i Espanya són regions líders al món dintre del marc del concurs.

L'ambaixadora a Catalunya és l'Esther Subias. Forma part de l'Associació Espiral i Tecnologia, entitat que promou el repte, amb la col·laboració de diferents entitats o sponsors.   

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior