Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 13:02:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

18/06/2020
Lectures: 467
L'empresa Quadpack dóna 300 viseres protectores per al personal de l'Ajuntament

Des que la pandèmia del COVID19 arribés a la nostra societat, han estat moltes les iniciatives que s'han posat en marxa per part de diferents col·lectius per a ajudar i fer front a la situació. 

Una de les iniciatives que des de Sant Feliu Innova s'han desenvolupat ha estat la ubicació del node logístic de Coronavirusmakers a la Torre del Roser, des d'on s'han recepcionat, muntat, desinfectat i enviat més de 13.000 viseres protectores per a personal sanitari i també s'ha coordinat l'adquisició de més unitats per cobrir altres sectors.

És arran d'aquest moviment que l'empresa Quadpack també va voler contribuir a aquesta crida a la solidaritat i des de la seva seu en Castellbisbal han estat fabricant viseres protectores per a qui el necessités. 

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va rebre per part de Quadpack 300 unitats d'aquestes viseres, que van ser repartides entre el personal i serveis de l'Ajuntament, i que van ser de gran ajuda mentre es rebien les que es van adquirir per a aquests fins. 

Moltes gràcies Quadpack per la vostra solidaritat i contribució davant una situació d'emergència com la viscuda!

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar