Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/07/2024 22:41:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Newtonlab Space: el primer laboratori hologràfic del país s'instal·la a Sant Feliu

31/03/2023
Lectures: 3193
Newtonlab Space: el primer laboratori hologràfic del país s'instal·la a Sant Feliu

El passat mes de Gener, el regidor d'Innovació i Tecnologies Aitor Rivera, juntament amb el director d'Àrea de Govern Obert Mario Alguacil, el cap del programa municipal d'innovació Pablo Muiño i la resta de l'equip tècnic de Sant Feliu Innova van visitar les instal·lacions de la recent instal·lada empresa dedicada a continguts hologràfics NEWTONLAB Space així com les MOTUM Technologies i NUNEGAL Consulting, que comparteixen seu a Sant Feliu de Llobregat. A la visita també es va incorporar Albert Marsà de la cooperativa audiovisual local MTK Space. 

Newtonlab Space és la primera empresa que estableix una instal·lació fixa com a laboratori i banc de proves per desenvolupaments creatius de continguts hologràfics d'Espanya. 

L'empresa, va nèixer al 2020 i des d'aleshores ha portat a terme diversos projectes per a grans companyies i institucions com ara Mobile World Capital Barcelona, 5G Barcelona, Orange, La Liga, TV3, Estrella Galicia, l'Hospital de Sant Pau o el festival Cruïlla i ha participat en diferents esdeveniments del sector a nivell nacional i europeu.

Aquest laboratori hologràfic és pioner en el desenvolupament de tecnologies com ara el Show Window Max, el primer aparador hologràfic de 4,5 metres de llarg i  2,5 metres d'alçada que va ser presentat a la darrera edició de la fira tecnològica Integrated Systems Europe (ISE) 2023 i va causar molt d'interès mediàtic. 

*Font: Newtonlab Space

Aquest producte, de tecnologia pròpia, compta amb 4 pantalles  LCD transparents de 86" i resolució 4K per a transmetre el màxim realisme possible, amb una il·luminació led interior. També adapten aquesta tecnologia aplicant-la a diferents mides amb l'objectiu de diversificar la seva oferta i per poder arribar als diferents públics. *Font: Newtonlab Space

D'altra banda, el programa d'Innovació de l'Ajuntament de Sant Feliu també va voler convidar a Valeriano Castaño, director d'operacions de Newtonlab Space i CEO de Motum Technologies i a Miriam Lavado de Motum Technologies a visitar les instal·lacions de CO-Innova_LAB Sant Feliu. 

Durant la seva visita, van conèixer els diferents projectes que actualment s'estan desenvolupant a la Torre del Roser com ara el Centre d'Alt Rendiment d'esports electrònics Heron Sant Feliu o d'altres projectes de la xarxa local d'emprenedors/es innovadors/es INnòmades com les obres d'art interactives que està realitzant l'artista Pamela Briones. 

En la trobada, també es van creuar sinergies amb Xavier Bosch de l'empresa de sensorització i col·laboradora habitual de Sant Feliu Innova, Nearby Sensor. 

L'Ajuntament de Sant Feliu els dóna la benvinguda i els desitja molts èxits en aquesta nova etapa a la nostra ciutat.


"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"


Notícies relacionades: 

Comparteix
Salta a la part superior