Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2019 06:26:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

  Sr. Jordi San José Buenaventura, l'alcalde

   

  Sr. Jordi San José Buenaventura, l'alcalde.

  Logo del Grup Municipal d'ICV-EUiA

  Neix a Sant Feliu de Llobregat el 10 de juliol de 1957. Llicenciat en Químiques per la Universitat de Barcelona i diplomat en Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, en el camp de la Gestió Pública. Fins al 1991 va treballar a diversos centres de primària i secundària. Membre del Consell Nacional d’ICV.

  Des de 1991 és regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, primer com a independent i, des de 1995, com a militant d'ICV. Entre 1991 i 2003 va ser regidor d'Educació, Urbanisme, Promoció Econòmica, Interior i Hisenda. Entre els anys 2003 i 2011 va ser regidor a l'oposició i, des de desembre de 2007, portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA.

  El dia 11 de juny de 2011 va ser investit alcalde de la ciutat per al mandat 2011-2015. D’aquest període se sent especialment orgullós d’haver posat en marxa la tarifació social, canviant la beneficència per la igualtat d’oportunitats i la justícia social, per haver millorat el dia a dia dels santfeliuencs i santfeliuenques amb petites obres i per haver aconseguit que Sant Feliu sigui una ciutat on tothom tingui accés als drets bàsics.

  D’altra banda, la seva professió com a mestre l’ha pogut desenvolupar aquests anys reunint-se a la sala de plens amb prop de 2.800 infants de la ciutat, on els ha donat una classe pràctica de “democràcia”.

  El 3 de juliol de 2015 és escollit de nou alcalde per ICV-EUiA.

  Registre de béns patrimonials i resum de les declaracions de les activitats que consten al Registre d'interessos i béns patrimonials:

  Adreça electrònica de contacte:

  Ubicació:

  • Situa-ho al mapa Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

  Xarxes socials: