Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2024 08:06:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Els yuzzers participen a la Fira de Primavera de Sant Feliu

17/05/2017
Lectures: 2840
Els yuzzers participen a la Fira de Primavera de Sant Feliu

Aquest cap de setmana passat, els santfeliuencs hem pogut tenir un tastet d'algun dels nostres yuzzers, que ens han presentat les seves propostes dins l'estand de Coworking Creus, amb en Sergi Moreno, emprenedor local que és un dels coordinadors del programa Yuzz aquest any a Sant Feliu.  

Aquests són els projectes que van participar: 

  • Flor-Ethical Tour,  ens presenta rutes alternatives per conèixer productes de comerç ètic i just. Aquesta setmana està realitzant un taller d'innovació social dins l'activitat del Punt TIC, una proposta diferent.  
  • Allergeneat, una  aplicació aplicació orientada a facilitar la detecció d'al·lergógens als aliments per facilitar el moment de la compra al supermercat. 
  • Sharecities, una aplicació per connectar ciutadans amb el comerç local mitjançant un joc. 
  • MitisWorld, un directori d'esdeveniments online per canviar l'experiència d'assistir a una fira comercial.
  • Tapper, aplicació per evitar el malbaratament alimentari.

Per a aquests projectes Yuzz la fira ha estat una bona oportunitat per a testejar l'acceptació del seu producte al públic. 

 

I ,per suposat, l'espai de coworking de la nostra ciutat, el Coworking Creus, una alternativa per als joves emprenedors que volen tirar endavant les seves idees a casa nostra. 

 

Com veieu, l'ecosistema emprenedor de Sant Feliu està a ple rendiment. A punt d'acabar les sessions de Yuzz, al juny coneixerem ja el projecte guanyador de Yuzz Sant Feliu, i tots els projectes avancen a bon ritme. 

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa YUZZ "Jóvenes con Ideas" amb la col·laboració local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Notícies relacionades

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior