Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/06/2024 16:50:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Inici de l'activitat educativa de robòtica al Centre Demostrador de Creació i Innovació de la Torre del Roser

19/05/2017
Lectures: 2165
Inici de l'activitat educativa de robòtica al Centre Demostrador de Creació i Innovació de la Torre del Roser

Ahir va començar l'activitat de robòtica, dinamitzada per Tangencial, en la que els joves de la nostra ciutat coneixeran Little Bits, un recurs open source basat en petits mòduls electrònics que es connecten entre si formant circuits i prototips com a comandaments d'un software que nosaltres mateixos podem crear.

Aquesta és una de les activitats educatives que des de Sant Feliu Innova, juntament amb el departament d'educació, es proposa a les escoles del municipi per introduir els nois i noies en el món de la tecnologia i la innovació.

 Tant l'empresa com la Generalitat destaquen la necessitat de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entres els alumnes de primària i secundària. Per això, des del programa municipal Sant Feliu Innova s'ofereix un conjunt de propostes educatives gratuïtes per potenciar les capacitats STEM dels joves de Sant Feliu. Robòtica n'és una, però també les sessions d'scratch, App Inventor, Fab-LabInnova i emprén per Sant Feliu,..

Aquesta és una de les àrees d'activitats que s'oferiran a la ciutadania dins del futur Centre Demostrador de Creació i Innovació Social i Tecnològica de la Torre del Roser, i que s'inaugura amb l'activitat realitzada ahir. La Torre del Roser vol esdevenir un espai per a la innovació social i l'emprenedoria digital, potenciant activitats d'innovació educativa i creativitat. 

Aquest nou espai ciutadà inclourà els serveis vinculats al programa municipal Sant Feliu Innova i l'Oficina Sant feliu 2020 de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, esdevenint un espai demostrador i aglutinador d'innovació, englobant totes les activitats d'emprenedoria de base TIC, d'innovació social digital, de comunitats relacionades amb el social smart city i de capacitació i assessorament tecnològic a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

 Per acabar, aquí teniu un petit vídeo que han compartit a Instagram d'alguna de les creacions fetes durant l'activitat: vídeo activitat 

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior