Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2024 22:37:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Allergeneat, entre les millors startups tecnològiques d'Europa

27/02/2018
Lectures: 2473
Allergeneat, entre les millors startups tecnològiques d'Europa

Allergeneat ha estat seleccionada com un dels dotze millors projectes europeus. I participa el 28 de febrer a la ronda d'inversors Shark Tank 3: three innovators pitching in front of sharks de 10:55 a 11:25 h, dins del Mobile Work Congress (MWC). Concretament participarà en el Digital Health and Wellness Summit 2018 (DHWS18), l'espai dedicat a les empres i projectes d'assistència sanitària, en associació amb 4 Years From Now (4YFN), l'espai del MWC dedicat a les noves empreses tecnològiques, startups, i que té com a objectiu crear col·laboracions i aconseguir noves inversions.

Quim Sánchez, un dels creadors i desenvolupadors del projecte, valora aquesta participació com una gran oportunitat: "Presentarem el nostre projecte davant d'empresaris i inversors amb elevat poder, que invertiran en aquells que els semblin més interessants".

Allergeneat és una aplicació per a dispositius mòbils que informa de la presència d'al·lèrgens en productes alimentaris envasats escanejant el codi de barres. És un projecte desenvolupat per Quim Sánchez i José María Falcón, que va participar en el programa Yuzz Sant Feliu 2017 i va obtenir el premi a millor projecte d'aquest centre. Proporciona informació sobre els 14 al·lèrgens de declaració obligatòria i compta amb una base de dades de més de 100.000 productes. D'aquesta manera, Allergeneat ofereix reduir enormement el temps que han de dedicar a la compra les persones amb al·lèrgies o intoleràncies així com una major seguretat.

4 Years From Now, secció emprenedoria tecnològica del Mobile World Congress

Després de rebre el premi a millor iniciativa YUZZ Sant Feliu 2017, tots dos van viatjar a Silicon Valley on van comptar amb formació específica en emprenedoria a empreses com Facebook, Uber, Airbnb, Google. Fins ara han aconseguit 30.000 euros de capital llaavor d'un grup d'inversors privat i 400.000 euros en una primera ronda d'inversió. Allergeneat és una aplicació gratuïta, disponible a Google Play i App Store i ha superat les 2.000 descàrregues en els primers 30 dies posteriors al seu llançament.

Mobile World Congress Barcelona 2018

Allergeneat actualitza la seva base de dades mensualment amb 9.000 referències noves i arriba a la majoria de productes de marca pròpia del mercat. Actualment és la app més desenvolupada del mercat, donat que les altres compten aproximadament amb un terç de les referències de productes i la més fiable, ja que no admet la introducció o modificació manual de dades per part dels usuaris. Tampoc requereix estar connectat a la xarxa. "A Espanya -explica Quim Sánchez- hi ha 12 milions de persones amb problemes d'al·lèrgies i intoleràncies".

 

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior