Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2024 10:09:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Comença l'edició 2021 del Technovation Challenge. Vols formar un equip?

19/01/2021
Lectures: 1951
Comença l'edició 2021 del Technovation Challenge. Vols formar un equip?

Fins al 12 de març hi ha temps per registrar oficialment els equips de noies que participaran a l'edició d'enguany del  Technovation Challenge, el programa internacional que busca potenciar habilitats i vocacions STEM en les noies trencant els estereotips de gènere impulsant la la detecció del talent femení. Aquesta serà la tercera edició en què hi haurà noies participants de Sant Feliu. 

Si tens entre 10 i 18 anys pots muntar un grup per participar-hi amb fins a quatre amigues més i tindràs l'oportunitat d'aprendre i divertir-te tot donant resposta a un problema social. L'objectiu és acabar programant una App, però el Technovation és molt més que un curs de programació. Treball en equip, responsabilitat, planificació, disseny, redacció, comunicació oral, ? són moltes les competències que, sense adonar-te'n, acabaràs millorant. 

L'edició 2020 del Technovation va suposar un repte afegit per totes les noies participants que van haver de canviar d'un dia per l'altre les sessions presencials de treball per sessions en línia. Les noies que hi treballin durant el 2021 ja incorporaran des dels inicis un aprenentatge  en eines de treball col·laboratives. 

Des de Sant Feliu Innova per tal d'afavorir la participació de les noies santfeliuenques, posarem a disposició dels grups espais de treball físics en entorns segurs on podran tenir reunions amb les mentores de manera sobretot virtual. 

Participar al Technovation és una oportunitat de fer nous aprenentatges i formar part de la comunitat de Technogirls arreu del món. Aquest any, com l'anterior, les presentacions finals seran virtuals però segur que totes les noies se n'emportaran un bon record.

Aquí teniu algunes de les technogirls 2020 amb la motxilla de record del seu pas per aquesta edició del programa.


Voleu conèixer com treballarem aquesta edició del Technovation a Sant Feliu? Doncs us convidem a venir a la reunió de presentació del programa a Sant Feliu, que es farà virtualment el proper 27 de gener a partir de les 19:00 de la tarda.

Comença l'experiència Technovation Girls a Sant Feliu!


Notícies relacionades

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior