Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/10/2021 19:54:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Sant Jordi

La diada de Sant Jordi, 23 d’abril, és una jornada festiva i popular en que se celebra conjuntament el patró de Catalunya i el Dia del Llibre. A Sant Feliu, igual que a la majoria de municipis catalans, per commemorar la jornada la plaça de la Vila s'omple de parades de llibres i roses, i esdevé l'escenari de diverses activitats tradicionals i de foment de la lectura.

Sant Feliu, com a Ciutat de les Roses, viu amb especial intensitat la celebració. També és una jornada molt especial en què s'aprofita per fer difusió del Premi de poesia Martí Dot que convoca l'Ajuntament per promoure l'obra dels joves poetes i poetesses.

A l’abril, coincidint també amb la celebració de Sant Jordi i els actes de la Setmana per la Llengua, Sant Feliu celebra un concurs de microrelats en català a través de la xarxa social Twitter.

Amb motiu de la situació provocada pel coronavirus, l'Ajuntament de Sant Feliu ha decidit suspendre la celebració de la Diada de Sant Jordi. El consistori està treballant per reprogramar aquelles activitats que es puguin traslladar més endavant en el calendari, així com per buscar dates i formats alternatius per a la celebració d'aquests i altres esdeveniments culturals de la ciutat que s'han vist suspesos a causa del COVID-19, com a Setmana de la Poesia. També es plantejaran accions per dinamitzar l'activitat comercial i econòmica de la ciutat.

 

sant jordi 01  sant jordi 02

Salta a la part superior