La Fira

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:01:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Orgull de Fira i d'Exposició Nacional de Roses

Com cada segon cap de setmana de maig torna la Fira i l’Exposició Nacional de Roses a Sant Feliu. Enguany consolidem el nou model de Fira iniciat l’any passat, en el qual la plaça del Vuit de Març és l’epicentre de les activitats relacionades amb el comerç, i on el Palau Falguera, com és ja habitual, viurà un cop més una esplèndida Exposició Nacional de Roses.

La Fira representa per molts santfeliuencs i santfeliuenques l’esclat de la primavera a la nostra ciutat, deixant enrere l’hivern, i representa també aquest esclat del batec ciutadà santfeliuenc, tan i tan característic de la nostra ciutat. Els carrers de Sant Feliu viuran el bullir de la seva gent, milers de persones participant d’una manera o altra de les activitats, dels concerts, i de tota la programació. Aquesta manera de viure la ciutat i de viure-la intensament representa l’orgull santfeliuenc, i la Fira i l’Exposició Nacional de Roses són el primer moment de l’any on fem aquest esclat de vida santfeliuenca que tant ens caracteritza.

Després d’uns anys difícils, uns anys de restriccions, aquesta Fira ha de representar el fet de tornar a viure la ciutat com ho hem fet sempre, participant massivament d’aquesta Fira i omplint els carrers de vida i d’esperit cívic.

Vull agrair l’esforç de totes les persones que han fet possible l’organització de la Fira, agrair la feina desinteressada dels centenars de santfeliuencs i santfeliuenques que formen part de les entitats que participen en els actes programats, i en especial als Amics de les Roses per organitzar novament una Exposició Nacional de Roses que segur, de nou, tornarà a ser un èxit.

Us convido a tots i a totes a participar de la Fira i de l’Exposició Nacional de Roses, a participar amb civisme de totes les activitats programades, i a gaudir d’aquesta primavera tan nostra que representa la Fira. Viure la Fira intensament és viure i gaudir de Sant Feliu, de la seva gent i dels seus carrers.

Oriol Bossa i Pradas
L’alcalde

Oriol Bossa està a Twitter, Instagram, Facebook i Tik Ttok com a @oriol_bossa

Salta a la part superior