La Fira

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2023 20:16:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vine a la Fira en transport públic!

Bus urbà (SF1, SF2 I SF3)

  • La línia SF1 restarà afectada el divendres 12, a partir de les 13 h. S’anul·laran les parades situades al c. Laureà Miró, des del c. Verge de la Mercè fins al c. Joan Batllori. L’itinerari provisional s’efectuarà pel pg. Bertrand.
  • La línia SF2 restarà afectada el divendres 12, a partir de les 13 h. S’anul·laran les parades situades al c. Laureà Miró, des del c. Verge de la Mercè fins al c. Joan Batllori, i les parades del c. Joan Batllori i pl. Estació. L’itinerari alternatiu s’efectuarà per l’av. Onze de Setembre, c. del Pla i c. Ramón y Cajal.
  • La línia SF3 restarà afectada el dissabte 13 i el diumenge 14. S’anul·laran les parades situades al c. Anselm Clavé, c. Joan Batllori, pl. Estació i el c. Laureà Miró, des del c. Verge de la Mercè fins al c. de Joan Batllori. L’itinerari alternatiu s’efectuarà pel c. Armenteres, i pg. Onze de Setembre.

Línies interurbanes

  • La Línia L52 restarà afectada des del dimecres 10, a les 12 h, fins al dimarts 16. S’anul·laran les parades del c. Armenteres, Anselm Clavé i Laureà Miró. L’itinerari alternatiu s’efectuarà pel pg. Onze de Setembre.
  • Totes les línies interurbanes que circulen pel c. Laureà Miró es veuran afectades, des del divendres 12 de maig, a les 12 h, fins al diumenge 14, a les 23 h. S’habilitaran itineraris alternatius provisionals en ambdós sentits de circulació:
    • Itinerari sentit Barcelona: C. Reverend Martí i Duran, c. del Pla, c. Anselm Clavé, c. Armenteres i pg. Onze de Setembre.
    • Itinerari sentit Molins de Rei: Av. Onze de Setembre, c. del Pla i c. Indústria.

Taxis

La parada provisional de taxis s’ubica al carrer Doctor Fleming, 1. Telèfon: 93 666 10 06

Rodalies RENFE i TRAM

El servei es prestarà amb normalitat. Consulta els horaris a www.rodalies.gencat.cat i a www.tram.cat

Aparcament públic gratuït

Antic camp de futbol Rambla (rbla. Marquesa de Castellbel, 35)

Salta a la part superior