Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2024 14:17:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
L'opinió dels grups municipals

Una mala manera de començar

17/07/2023
Lectures: 527
Una mala manera de començar

Ja en el ple d'investidura, el passat 17 de juny, des d'Esquerra vam dir que el govern que començava no ens agradava i que havia començat de la pitjor manera, recordant com en una entrevista a un diari digital, l'alcaldessa a la pregunta "amb quins partits poden bastir acords durant el mandat" responia "que menys amb qui ha governat fins ara amb tots". Això demostra que l'actual govern s'ha teixit des del rancor, i amb l'únic punt d'acord d'haver desgastat el govern del passat mandat. El que ha vingut en el mes posterior tampoc ens ha agradat gens. 

Des de la formació del govern hem vist com el primer que ha fet el nou consistori, el dia 19 de juny, és canviar d'ubicació el despatx de l'alcaldessa, essent un exercici de patrimonialització de la institució perillós i una falta de respecte cap a la feina que es va fer de la configuració d'espais amb l'Ajuntament remodelat. L'espai triat pel nou despatx no és cap altre que la sala més noble que té l'edifici on abans se celebraven les juntes de govern i on es rebien les personalitats que ens visitaven. També hem vist com el ple de cartipàs se'ns va convocar d'urgència, recordem que un dels integrants d'aquest govern era un clar defensor que mai es podien portar urgències al ple. Hem vist com en aquest ple el govern ha creat fins a sis places de càrrecs de confiança, que si definitivament s'ocupen suposaran la despesa d'un milió d'euros al mandat amb càrrecs de confiança. Hem vist també com a l'oposició se'ns convocava amb quaranta minuts d'antelació per una concentració a la plaça de la vila contra un feminicidi. 

Però el que és més greu és que en el cas de l'ocupació de l'estació hem vist un paper inexistent del govern municipal i que en ser preguntats l' única resposta ha estat que això era una problema d'ADIF. 

Si el present ja ens ha semblat desesperançador, el futur de la ciutat ens preocupa moltíssim amb la formació d'aquest nou govern. Esquerra ens mostrem preocupats pel desenvolupament de totes les fites aconseguides en el mandat 2019-2023 i que el PSC ja va anunciar en campanya que les tiraria enrere. A dia d'avui el CUAP i el trasllat del CAP-Rambla, l'Escola d'Hosteleria a la Nau de Can Bertrand o la moneda local "La Rosa", són fites que tenen el seu futur en dubte, i que són polítiques que són beneficioses per la ciutat.

www.santfeliu.cat/erc

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior