Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2024 22:42:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

La UOC, partner local del centre Yuzz Sant Feliu, inicia cicle de xerrades emprenedores

11/04/2013
Lectures: 4732
La UOC, partner local del centre Yuzz Sant Feliu, inicia cicle de xerrades emprenedores

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat impulsa a Sant Feliu de Llobregat la iniciativa Yuzz, un projecte de Fundació Banesto centrat amb 20 joves amb idees i projectes d'emprenedoria de base tecnològica.

La seu local de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) és col·laboradora del Centre Yuzz Sant Feliu i oferirà a la ciutadania i teixit empresarial local una sèrie de xerrades divulgatives d'interès a càrrec d'experts del seu equip docent. 

Aquest és el cicle de xerrades conjuntes que es programaran a partir del 17 d'abril, de 18.30 a  les 20 hores, a la Sala d'Actes de l'edifici Torre del Roser (c/ Joan XXIII, 14):

 

Dimecres, 17 d'abril de 18:30 a 20:00 hores

XERRADA: "Emprenedoria social"

Ponent: Patricia Sáez, directora del Màster MBA en Social Entrepreneurship de la UOC 

(UOC - partner local Yuzz)

 

Dimecres, 24 d'abril de 18:30 a 20:00 hores

XERRADA: "Com captar i mantenir clients"

Ponent: Josep Albertí, col·laborador docent de la UOC Business School i soci de la xarxa social per a empreses www.grera.net

(UOC - partner local Yuzz)

 

Dimecres, 15 de maig de 18:30 a 20:00 hores

XERRADA: "Obrir-se als mercats internacionals"

Ponent: Montserrat de Riquer, col·laboradora docent de la UOC Business School

(UOC - partner local Yuzz)

 

Dimecres, 29 de maig de 18:30 a 20:00 hores

XERRADA: "Emprenedoria i microempresa"

Ponent: Joan Torrent, director de la UOC Business School

(UOC - partner local Yuzz)

 Logos - Yuzz,
Fundació Banesto, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i UOC

La UOC és una universitat en línia i amb un model educatiu innovador, reconeguda internacionalment, amb una comunitat de més de 60.000 estudiants i 3.700 docents i experts. Algunes de les iniciatives d'aquesta universitat, com la recent Escola de Negocis de la UOC (UOC Business School) ofereixen una xarxa d'aprenentatge i programes de capacitació que s'adrecen al teixit empresarial, en especial per a pimes i microempreses.

El nombre de participants serà limitat així que si voleu participar en aquesta activitat, cal que envieu un correu electrònic a tic@santfeliu.cat i us inscriviu en aquest taller, abans que s'esgotin les places! Per a més informació també podeu trucar al telèfon 93.685.80.24.

El centre Yuzz Sant Feliu produeix moltes activitats i de moltes d'elles en pot gaudir la ciutadania, teixit social, projectes d'emprenedoria i innovació social així com a microempreses de la ciutat ja que aquesta factoria d'idees i creativitat genera tallers formatius, xerrades divulgatives i ponències totalment gratuïtes a càrrec d'alguns dels partners col·laboradors del projecte o, fins i tot, de les persones emprenedores que participen en el concurs.

Ara ja no hi ha excusa per no formar-se, des del Centre Yuzz Sant Feliu posem a l'abast del teixit social i productiu continguts d'actualitat i ponents de primer nivell.

De fet, per exemple al març, ja es van impartir un taller sobre tècniques bàsiques de comunicació conduït per Silvia Guillen i Eva Murgui, on es va treballar com millorar les habilitats comunicatives així com un taller d'intel·ligència emocional impartit per l'emprenedora Laia Casas.

Així doncs ja ho sabeu, el dimecres 17 d'abril teniu la primera cita formativa al Punt TIC de la Torre del Roser, un espai col·lectiu i de cooperació multidisciplinar basat en el cotreball, la innovació, la creativitat i la tecnologia.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior