Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/04/2024 15:01:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Comença el Technovation Challenge a Sant Feliu!

31/01/2019
Lectures: 2022
Comença el Technovation Challenge a Sant Feliu!

El Technovation Challenge. Girls for a change arrenca a Sant Feliu! Ja ho tenim tot llest! Ahir les nostres participants i mentores van assistir a la primera xerrada informativa del programa, que va ser tot un èxit en participació, i a partir d'aquesta setmana ja podran començar a desenvolupar els seus projectes a CO-Innova Sant Feliu.

Ja hem acabat de conformar els grups, de 3 a 5 nenes i noies d'entre 10 i 18 anys, i estan preparats per fer front al repte que suposa aquesta iniciativa, detectar un problema social del seu entorn i crear una aplicació que el solucioni. A més, comptem amb la participació de diverses mentores i mentors, professionals de l'àmbit de l'educació i de les TIC, amb vinculació al municipi de Sant Feliu.

Els reptes han d'estar emmarcats en la lluita contra la pobresa, la defensa del medi ambient, la pau o l'equitat, tal com els marca Nacions Unides per al desenvolupament sostenible. Les mentores acompanyen, assessoren en el desenvolupament de l'app i el seu conseqüent pla de negoci. L'altre objectiu de fons és fer que les noies tinguin més oportunitats i facilitats per esdevenir líders en emprenedoria innovadora de base TIC a les seves comunitats.

La sessió va comptar amb la presència de la Mireia Coma-Cros, coordinadora de Technovation Challenge, i la Gemma Antolí, tècnica d'innovació i emprenedoria de CO-Innova Sant Feliu.

Technovation Challenge va néixer el 2019. És un programa d'Iridescent, una associació educativa sense afany de lucre que prepara enginyers professionals i científics per impartir matèries STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) a nenes i noies. Rep el suport d'entitats com la UNESCO i compta amb la col·laboració de grans empreses tecnològiques com Google, Verizon o IBM, entre altres. A Catalunya està impulsat per la Xarxa Punt TIC de Catalunya i l'associació Espiral, Educació i Tecnologia.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.  

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior