Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/09/2020 08:43:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

29/07/2020
Lectures: 404
El projecte 'Urban Lab Sant Feliu' monitoritzarà el trànsit amb una solució de Urbiotica

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha anunciat la incorporació de la solució de monitoratge del trànsit de Urbiotica en el seu projecte de Smart City 'Urban Lab Sant Feliu'. L'objectiu és facilitar la validació i prototipat d'iniciatives de ciutat intel·ligent, dirigides tant a ciutadans com a gestors de serveis. 

La implementació de la solució per a monitorar el trànsit urbà de Urbiotica s'emmarca en el projecte 'Urban Lab Sant Feliu', un espai de proves i dinàmiques de testatge que té com a objectiu facilitar la validació d'idees en matèria de ciutat intel·ligent i innovació urbana, i generar col·laboracions públic-privades.

S'instal·larà en la zona del carrer del Pla, que pot comptar amb fins a 10.000 vehicles diaris. Així, es tracta d'un context ideal per a la implantació de la tecnologia, que ofereix carril per carril, i globlament, informació com el volum del turisme, l'ocupació de les carreteres, classificació dels vehicles per velocitat i grandària, velocitat i grandària mitjans, a més del temps mitjà entre vehicles i densitat del trànsit. 

Tota aquesta informació generada en temps real i històric resulta d'utilitat a l'hora de decidir els plans d'acció a seguir a fi de millorar la mobilitat urbana i definir estratègies de gestió del trànsit, com l'ampliació de carrils o desviaments.

La plataforma O-Admin de Urbiotica està integrada amb les plataformes obertes de Sentilo de Sant Feliu i de Barcelona, per la qual cosa permet la realització de consultes públiques o privades. 

Font:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar