Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/02/2024 02:35:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Ja tenim els projectes seleccionats per al Happiness Lab, us esperem!

09/11/2020
Lectures: 3183
Ja tenim els projectes seleccionats per al Happiness Lab, us esperem!

"Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable", vol crear un espai per a la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat on es puguin compartir idees, intercanviar experiències i coneixements que permetin fer de la nostra ciutat una comunitat saludable, creativa i amb noves xarxes de col·laboració i participació.

En aquesta fase del programa HAPPINESS LAB totes les persones interessades en participar gaudiran d'una oferta d'esdeveniments, tallers i activitats relacionades amb el benestar físic i/o emocional.

El passat 22 d'octubre es va obrir la convocatòria per a rebre projectes i iniciatives a desenvolupar en el "Happiness Lab: la xarxa ciutadana, creativa i saludable". Les 7 iniciatives i propostes rebudes i seleccionades, i a les quals ara vosaltres podeu apuntar-vos, han estat molt interessants: 

1 - Iniciació al lettering

El lettering es defineix com l'art de dibuixar lletres boniques. És una tècnica artística, que utilitza diferents materials i que facilita la concentració i la relaxació. La temàtica en la que s'engloba l'activitat són les arts, i com la pràctica d'una activitat artística ens pot ajudar a relaxar, millorar el nostre estat d'ànim i incrementar els nivells de serotonina. L'Anna serà l'encarregada d'endinsar-nos en aquest apassionant món!

2 - Lectures en veu alta: la poesia i el seu poder evocador 

La poesia és art, l'art de les paraules ens diu la Txell. L'activitat que es proposa és un espai de lectures de poemes en veu alta per compartir entre tots poemes i pensaments. Es demana que cada participant porti aquell o aquells poemes que més li hagin agradat i que vulgui compartir amb el grup. Poden ser poemes d'autors o també propis.

3 - Nutrició – Estrès i Iridologia

L'Àngels és experta en nutrició, ella ens explicarà la importància de la nutrició i l'estrès en el nostre benestar. En aquest taller es tractaran aquestes temàtiques:

  • Els 7 aliments per sentir-te més feliç 
  • Suplements Alimentaris Aliments de Tardor i Km. 0 
  • Els símptomes més freqüents de l'estrès, consells pràctics i eines per combatre'l
  • Iridologia- Diagnòstic, relació entre iris-nutrició i estrès

4 - Economia domèstica en temps de crisi

Francesc vol explicar-nos com millorar la nostra economia en temps de crisi, adreçat a qualsevol àmbit domèstic solters/solteres, parelles amb o sense fills/filles, famílies monoparentals, agrupacions familiars...

5 - Pla de contingència en temps de crisi

Adreçat a comerços, emprenedors, autònoms i microempreses. Elaboració d'un pla d'acció en temps de crisi. "En situacions extraordinàries, cal prendre decisions extraordinàries" reflexiona en Francesc.

6 - Claus pràctiques per a la gestió de la incertesa i la presa de decisions 

Es pretén oferir a les persones elements per als seus propis processos de gestió de la incertesa, la presa de decisions i la gestió sana i proactiva de pors i estrès. La Jennifer ens comenta que l'objectiu final d'aquest taller és l'empoderament i la generació d'autoconfiança per al benestar personal i comunitari.

7 - L'entorn del videojoc: La necessitat d'una ludoteca pública 

Mikel vol conscienciar de la importància dels videojocs en la nostra societat actual, mitjançant la creació d'un espai itinerant de conservació i exploració sobre els videojocs amb la finalitat d'explorar les formes que tindria un espai fix i el seu impacte en la comunitat.

Establiment de diferents grups de treball entorn a aquestes tasques:

  • Història dels videojocs. Recerca sobre les arrels dels diversos títols, plataformes, etc.
  • Departament de manteniment tècnic. Manteniment, reparació i modding de les diferents plataformes i softwares.
  • Cura i exposició. Creació d'una base de dades i sistema de préstecs de plataformes i títols.
  • Educació i conscienciació. Taller respecte a informar, educar i conscienciar sobre els videojocs com a artefacte cultural.
  • Recerca i creació. Laboratori de creació, exploració i recerca.

Els tallers es desenvoluparan entre els dies 23 de novembre i el 10 de desembre (dates i horaris a determinar), de manera virtual, amb una durada d'una hora aproximada cadascun d'ells. 

Podeu apuntar-vos a tots aquells que siguin del vostre interès enviant mail a tic@santfeliu.cat

La data límit per a inscriure's és fins al dia 20 de novembre.

Sant Feliu és una ciutat plena de talent… Mai has pensat en compartir el teu amb els altres? Anna, Txell, Mikel, Àngels, Francesc i Jennifer ja han fet un pas endavant.

Us esperem!


Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior