Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/04/2024 21:42:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

SF Lighteens i Torneig Open Sant Feliu. Competicions de videojocs en temps de pandèmia

01/03/2021
Lectures: 2130
SF Lighteens i Torneig Open Sant Feliu. Competicions de videojocs en temps de pandèmia

Les competicions de videojocs s'han consolidat en el darrer any com una clara proposta d'oci en temps de pandèmia. Des de Sant Feliu, la Júlia Núñez, de l'associació SF Lighteens, ens fa la seva valoració de les activitats realitzades el darrer any.

Quan es va desencadenar el confinament l'any passat es va veure clar que l'oci hauria de venir de la mà dels entorns digitals. Així va sorgir la iniciativa Sant Feliu Open, durant l'abril de 2020, un esdeveniment d'eSports a Twitch (plataforma web de retransmissions en directe) organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament, programa municipal Sant Feliu Innova i el casal de joves de Sant Feliu de Llobregat, i la Diputació de Barcelona. 

Aquesta iniciativa innovadora va tenir de seguida una gran acollida, amb entre 50-60 jugadors els dos dies i més de 300 espectadors globals de la competició. Va ser una aposta clara de l'associació SF lighteens per potenciar aquest tipus d'esdeveniments a la nostra ciutat i van tenir la seva continuïtat amb el Sant Feliu Gaming Party, a l'octubre, com un esdeveniment virtual més de la nostres Festes de Tardor. I amb la voluntat ferma de continuar endavant! De moment, al 2021, ja van realitzar al mes de gener un torneig online de FIFA2020.

Els guanyadors de les competicions van ser:

  • Fifa 2020: Gabrixx
  • LoL : Blayak
  • Fortnite: sf.RP

Aquest és un projecte local que mica en mica va creixent i que comença a tenir col·laboracions amb professionals del sector, com @bengall14    i el caster @DonDeGente_ , nick del santfeliuenc Raúl García que es comentarista professional per a @NGLspain

                    @bengall14                                                @DonDeGentes_

Ambdòs casters han col·laborat  amb Sf Lighteens també en el Sant Feliu Gaming Party que es va realitzar a l'octubre, tal i com consta al seu instagram:

La Júlia Núñez, una de les sòcies fundadores de SF Lighteens, ens fa la seva valoració d'aquest darrer any.

La Júlia és psicòloga de formació, com una de les altres sòcies de l'entitat, i té clar que els videojocs són també una eina per desenvolupar les anomenades Soft Skills, tal i com explicava en una entrevista a Ràdio Sant Feliu. Per això enguany han col·laborat amb CO-Innova Sant Feliu per oferir a les escoles de la ciutat el taller "Llums i ombres dels videojocs", dins de les activitats educatives STEAM. A l'abril hi participaran els alumnes de l'Institut Martí Dot. Potser trobaran aquí un bon planter de jugadors per a les seves competicions!

Des de Sant Feliu Innova seguirem informant-vos i difonent totes les iniciatives innovadores que es desenvolupen a la nostra ciutat.

Notícies relacionades

Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc del recursIniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior