Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 18:12:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Enllumenat públic

L’Ajuntament té en marxa des de fa diversos anys un pla de renovació de l’enllumenat públic per substituir les antigues lluminàries de la via pública per leds. Alhora, incorpora un sistema de control per telegestió que permet regular a distància la intensitat lumínica, les hores d’encesa i apagat en funció de l’època de l’any, i que facilita la detecció d’avaries.

Enllumenat comte vilardaga  Enllumenat Parc Nadal

Actuacions realitzades des de 2012

  • 4.964 punts de llum substituïts en diferents zones de la ciutat de 61 quadres d’enllumenat exterior incorporant tecnologia de control en els quadres i llumeneres.
  • Estalvi anual generat agafant com a referència l’any 2018 respecte del 2015: 1.298.869 kWh i 221.556,91 €
  • Emissions evitades: 500.064,565 kg de CO2 a l’aire.

Les actuacions s’han promogut des de l’Àrea del Territori L’actuació i entre les diferents actuacions hi ha el préstec a zero interès per valor d’1,8 milions d’euros que l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) mitjançant un Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER), del Ministeri d’Indústria Energia i Turisme ha concedit a l’Ajuntament, el Projecte de Polígons Industrial de l’AMB i les diferents actuacions promogudes per les renovacions dels Plans de l’Enllumenat dels diferents anys.

Salta a la part superior