Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/04/2024 15:16:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Mobilitat sostenible

En el ple de gener de 2016 es va aprovar el Pla de Mobilitat Urbana de Sant Feliu 2015-2020, document que recull les estratègies en l’àmbit i que defineix com a prioritat un model de mobilitat sostenible que vetlli per la qualitat de vida urbana i el benestar col·lectiu. En aquest sentit, s’estan impulsant accions per reduir progressivament el consum dels combustibles fòssils i la petjada del carboni, amb la doble finalitat de reduir l’impacte que té sobre el medi ambient i sobre la salut de les persones. 

  • Vehicles elèctrics. Actualment la flota de vehicles del Servei de Manteniment de la ciutat inclou 7 furgonetes i 2 cotxes petits totalment elèctrics.
  • Bicicletes elèctriques. L’Ajuntament disposa de 17 bicicletes elèctriques que utilitza el personal municipal. A més, properament, gràcies a l’acord amb l’AMB i la Diputació de Barcelona, s’incorporaran 11 bicicletes noves.
  • Fotolinera. Sant Feliu disposa d’una a l’aparcament del Casal Municipal de la Gent Gran. Mitjançant energia solar permet la recàrrega gratuïta de vehicles elèctrics durant la jornada laboral. El servei està dirigit a qualsevol ciutadà que vulgui deixar el seu vehicle elèctric carregant-se en el park&ride de l’estació de rodalies de Renfe, mentre accedeix a Barcelona en transport públic. Per utilitzar-la cal estar registrat com a usuari o usuària. L’energia que diàriament no aprofiten els vehicles, s’utilitza per donar servei al Casal Municipal de la Gent Gran. La fotolinera és una instal·lació de l’AMB.
  • Punts de recàrrega. Actualment a l’aparcament del Parc Comercial Sant Feliu, hi ha 16 punts de recàrrega gratuïta. Amb l’objectiu de promoure l’ús dels vehicles elèctrics, l’Ajuntament ha sol·licitat a l’AMB la instal·lació de 6 punts nous de recàrrega semi-ràpida a la ciutat.

 

Cotxe elèctric jardineria 1  Cotxe elèctric jardineria 2

Fotolinera

Salta a la part superior