Festes populars

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/10/2019 04:38:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Nadal i Reis

Campanya de Nadal del comerç

La campanya de Nadal Tres Sants posa en valor el comerç de proximitat

Acta de la campanya Tres Sants

Aquest any, la campanya de Nadal, presentada el dia 29 de novembre, posa en valor el comerç de proximitat i té com a objectiu fer reflexionar la ciutadania sobre on realitzen les seves compres i aconseguir que el comerç de la ciutat sigui la primera opció.

Així, organitzada de forma conjunta amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, la campanya de comunicació fomenta els valors del comerç de proximitat.

Tres Sants, és un "centre comercial" fictici que s'ha creat per explicar la ciutadania que les nostres ciutats disposen d'una àmplia oferta comercial i de serveis amb avantatges que unes grans superfícies no poden oferir a la ciutadania com l'assessorament, el vincle amb la clientela, la confiança i la base de la cohesió social i vida d'una ciutat.

Els tres municipis, sota la marca de Tres Sants, sumen més de 800 botigues, 500 serveis i 400 bars i restaurants i es poden consultar al web tressants.cat.

DeBotigues ajuda els Reis a fer realitat el teu somni!

El comerç de Sant Feliu dona un cop de mà als Reis Mags d’Orient amb la campanya “DeBotigues ajuda els Reis a fer realitat el teu somni!" amb el sorteig de tres lots de productes valorats en 100 euros cadascun.
 
Com participar-hi?

  1. Omple la carta de Reis que trobaràs als establiments comercials de moda infantil, llibreries, joguines, al Mercat Municipal, equipaments i al campament del Patge Shelín.
  2. Lliura la carta al campament de Patge Shelín que estarà situat als jardins de Palau Falguera o als Reis Mags d’Orient el dia 5 de gener, a la plaça de la Vila.
  3. Els Reis Mags triaran 3 cartes la nit del 5 de gener.
  4. Ens posarem en contacte amb els representants dels infants seleccionats per fer el lliurament dels lots de producte.

Els Reis Mags us esperen!!

Documents relacionats: