Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 16:48:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Tornen les passejades urbanes per conèixer com avancen les obres del soterrament

16/02/2024
Lectures: 1363
Tornen les passejades urbanes per conèixer com avancen les obres del soterrament

Les passejades urbanes per les obres del soterrament, una de les actuacions més participades a nivell ciutadà dels darrers anys, es reprendran a partir de dimecres 21 de febrer. Aquesta iniciativa ofereix a ciutadans i ciutadanes l'oportunitat de conèixer de primera mà els avenços i les accions que actualment es duen a terme en el marc d'aquest projecte.

Concretament, les passejades es realitzaran dimecres 21 de febrer, a les 17.30 h, i dissabte 24 de febrer, a les 11 h. El punt de trobada serà a la parada del Trambaix Sant Feliu-Consell Comarcal. Com que l'aforament és limitat, les persones interessades en assistir-hi han d'inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a participacio@santfeliu.cat. L'activitat està oberta a tota la ciutadania, i és completament accessible.

Les persones participants tindran l'oportunitat de recórrer els voltants de les obres del soterrament, durant aproximadament hora i mitja, acompanyades per personal tècnic qualificat que explicarà en detall les diverses intervencions que s'estan duent a terme actualment.

Tota la informació del soterrament a l'abast

L'Ajuntament de Sant Feliu disposa de diferents canals i eines per mantenir la ciutadania informada sobre les possibles afectacions derivades del soterrament. Una d'elles és l'apartat al web municipal on la ciutadania pot consultar les informacions més rellevants de soterrament i contingut audiovisual relacionat, al que es pot accedir a través de www.santfeliu.cat/soterrament.

També existeix un visor al web municipal que permet consultar totes les afectacions a la mobilitat motivades per les obres del soterrament. Aquesta eina és una nova aplicació que permet conèixer l'abast de les afectacions, tot aportant informació sobre la ubicació i l'interval de temps previst de durada de la incidència. L'objectiu és posar a disposició de la ciutadania una eina amb informació actualitzada en temps real, que pot ser consultada a www.santfeliu.cat/afectacions_soterrament.

I per a qualsevol dubte o aclariment la ciutadania pot adreçar-se de forma directa a l'Oficina d'Intervenció Urbana de l'Ajuntament de Sant Feliu, a l'adreça de correu electrònic soterrament@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior