Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2023 17:07:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

#sentsantfeliu
17, 18 i 19 de desembre de 2021

Divendres 17

Banda Simfònica Ciutat de les Roses

18 h - Banda Simfònica Ciutat de les Roses 

Música de banda

El primer nom de la Banda de l'Assemblea local de la Creu Roja de Sant Feliu de Llobregat va ser ‘Banda de cornetas y tambores’. Més tard va passar a dir-se Associació Musical de Sant Feliu de Llobregat, arribant a ser una de les bandes més respectades tant des del punt de vista musical com per l'elegància dels seus uniformes. El 1992, la banda va participar en l'obertura dels Jocs Olímpics de Barcelona a l'estadi de Montjuïc, amb artistes com Montserrat Caballé i Cristina Hoyos. Posteriorment, a causa de l'ampliació dels instruments de la banda, es va decidir canviar el seu nom pel de Banda Simfònica Ciutat de les Roses de Sant Feliu de Llobregat.

Come to Dance

18.45 h - Come to Dance

Ball

Come to Dance és una escola situada al barri de Mas Lluí. A l’escola no només estimen el ball professionalment, sinó que és la seva llei de vida, i això és el que els agrada transmetre als seus alumnes a les diferents disciplines que tenen. 

 

Coral Crescendo de l'Ateneu Santfeliuenc 19.30 h - Coral Crescendo i Coral Tic Tac de l'Ateneu Santfeliuenc 

Cant coral

La Coral Crescendo de l'Ateneu Santfeliuenc va ser fundada a finals de l’any 2003 a l’Ateneu Santfeliuenc, fruit de l’impuls d’un grup de cantaires. Està integrada dins la Federació Catalana d’Entitats Corals i treballa en la difusió del cant coral a Sant Feliu de Llobregat, organitzant activitats paral·leles com tallers, cicles de música coral, o intercanvis i concerts amb corals d’altres ciutats.

Coral Tic Tac de l'Ateneu Santfeliuenc La Coral Infantil Tic Tac de l’Ateneu Santfeliuenc és una secció que treballa per apropar el cant coral als infants i fomentar la sensibilització musical i la descoberta de la veu com instrument propi. La Coral Tic Tac és una secció ja consolidada de l’Ateneu, amb 17 anys de vida. Reuneix infants d’edats compreses entres els 4 i els 7 anys. Mitjançant una tasca pedagògica es treballa de la música tot gaudint, però també amb el màxim de rigor.

Manólogo

20.15 h - Manólogo 

Monòleg humorístic

Des de molt jove, Manuel Abadía acostumava a explicar acudits i historietes en reunions amb els amics, a festes de final de curs, amb el Club Ciclista Santfeliuenc i amb la Colla dels Gegants de Sant Feliu. L'any 2008 uns companys pertanyents a la companyia de teatre Enric Borràs de Sant Feliu van animar al Manuel a que preparés un monòleg i el representés al teatre del Centre durant la Festa de Tardor. Aquella primera actuació va tenir molt bona acceptació, i des de llavors, cada any excepte els dos últims per motius de la Covid, Manuel Abadía representa el seu ‘Manólogo’. Sempre sense ànim de lucre, i quan s'ha cobrat entrada, Abadía ha destinat la recaptació a fins benèfics. 

Mark Duffy

21 h - Mark Duffy 

Cançó d'autor

El cantautor irlandès Mark Duffy viu a Sant Feliu des de fa 10 anys. Amb el seu grup 'The Latxikos' ha llançat l’EP 'A Million Miles', a més d'actuar en el projecte musical didàctic 'Delta Blues' en col·laboració amb Alf Expósito. Aquesta interpretació de cançons i versions originals mostra la influència de la música folk, blues i country en el seu treball.

Flamaradas

21.45 h - Flamaradas 

Cançó d'autor

Flamaradas és una banda catalana liderada per Daniel Magallón, cantant contemporani de veu profunda nascut a Sant Joan Despí. A la seva música ressonen sense ànim revisionista les veus de cantautors clàssics i els batecs de la música popular, però també el folk, la psicodèlia i el rock clàssic. Les cançons de Flamardas arriben des del present més immediat, amb unes lletres a mig camí entre el surrealisme i la quotidianitat que en moltes ocasions fan referència a la vida als marges de la gran ciutat.

El Chvunco

22.30 h - El Chvnco 

Cúmbia

El Chvnco és calor i sabor, una barreja de sons que recorre la música llatina i caribenya, des del son cubano fins al calypso de Trinidad, passant pel folklore andí i la cúmbia, amb una atmosfera "noir" i "vintage" que gira entorn a la mort i allò sobrenatural.

Salta a la part superior