Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2023 17:34:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

#sentsantfeliu
17, 18 i 19 de desembre de 2021

Diumenge 19

Duo Lanjarón

18.45 h - Duo Lanjarón 

Clàssica

Duo Lanjarón és un duet de guitarres d'estudiants d'interpretació de música clàssica i contemporània del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu de Barcelona. Sara Congost, santfeliuenca, i Margarita Alba, valldemossina, són dues joves guitarristes unides per l'amistat i pel poble de Lanjarón, el lloc on van néixer les seves guitarres. L'agrupació va començar la seva trajectòria el setembre de 2019 i la seva passió per l'instrument és el que els genera l'emoció de fer-nos arribar la música clàssica.

Edu Mutante 19.30 h - Edu Mutante 

Monòleg humorístic

Còmic amb 20 anys d'experiència al circuit nacional de comèdia, treballant a sales, teatres, ràdio, televisió, esdeveniments d'empresa i presentacions. Els seus xous són humor pur amb monòlegs, imitacions, cançons i molta improvisació. Actualment es pot veure de gira per teatres amb el xou "¿Lo importante es meterla?", i en sales amb "Camino de risas". També actua a mitjans com Radio Marca a Repartint Joc, TV3 a Tot Es Mou i a 8TV a Rondeando.

Lay Low

20:15 h - Lay Low 

Cançó d'autora

Cantautora santfeliuenca, escriu cançons de soft-pop des del cor. Amb aquest projecte musical l'autora pretén normalitzar que tot sentiment és vàlid i es mereix ser escoltat i comprès sigui el que sigui. 

Perquè com ella diu: "Està de moda tenir por a sentir, i què millor per perdre aquesta por i reconnectar amb una mateixa que una cançó sortida del cor".

Erox Magic

21 h - Armand López Albiol "Erox Magic" 

Màgia

Armand López Albiol es va iniciar a la màgia professional l'any 2008. El personatge d'Erox Magic va néixer en fusionar la màgia amb cançons del grup M83. El 2018 crea la seva primera invenció amb l'ajuda del seu pare Lucas López Mañas, llançant The Time Box, joc que va presentar al programa Got Talent España. També al 2018 va crear la seva segona invenció màgica: The Magic Sneakers. Al llarg de la seva carrera ha fet aparició en diferents cadenes de televisió i ha realitzat màgia a llocs com el Tibidabo, el Circuit de Montmeló o el Cosmocaixa.

Sor Alberta DJ

21.45 - Sor Alberta DJ 

Nadales

I ja que estem molt a prop de Nadal, no podíem deixar d’incloure en aquesta segona edició de Sent Sant Feliu qui, sens dubte, és el més carismàtic i iconoclasta DJ de Sant Feliu de Llobregat: Sor Alberta. 
Des del seu recés espiritual, Sor Alberta ens portarà amb el seu incomparable estil una llista dels més destacats èxits de Nadal, en una sessió en la que segur que no podràs deixar de ballar... i de riure.

La Fera

22.30 h - La Fera 

Mestissatge

Projecte nascut el 2020 que entén la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social. 9 joves músics que busquen fer vibrar el públic amb lletres compromeses i melodies enèrgiques, i que aposten per la música festiva i combativa, amb un so de mestissatge que fusiona estils com el reggae, el rock i l’ska, oferint un directe enèrgic i reivindicatiu. El 25 d’abril de 2021 La Fera va publicar BRAMA!, el seu primer disc d’estudi en format EP. El 18 de juny de 2021 va presentar-lo a la Sala Salamandra per primera vegada en directe.

Salta a la part superior