La Fira

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 16:09:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

04 Gastronomia  

Parc Vuit de Març

La Fira es reinventa per adaptar-se a les noves necessitats de Sant Feliu i de la seva ciutadania, i ho fa estrenant un nou emplaçament que mai abans havia acollit una celebració d’aquestes dimensions: la plaça Vuit de març, on entre el 6 i el 8 de maig estarà ubicat l’espai Gastronomia.

Una zona per al gaudi dels sentits, parada obligada per al públic bon vivant i punt de trobada de la restauració local, que oferirà les seves millors propostes gastronòmiques sota el lema tastAsantfeliu. I on també es podran degustar vins de vuit cellers del territori al ritme de les actuacions musicals que acollirà l’escenari, que alhora es transformarà en aparador per mostrar les darreres tendències dels comerços de Sant Feliu.

Una oferta que es complementa amb les tradicionals parades de venda de productes alimentaris, que acompanyaran el visitant en la seva arribada al recinte pel carrer de Carreretes, que connectarà amb una proposta culinària i lúdica més informal al carrer d’Anselm Clavé, on també es podran visitar els estands de diferents entitats del municipi.

Menja’t La Fira!

Programació de l'escenari del parc Vuit de Març:

No s'ha trobat cap coincidència.
Tast a Sant Feliu. Degusta la millor gastronomia local

 

Salta a la part superior