La Fira

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 14:37:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

02 Cultura

Plaça Lluís Companys

Sant Feliu és cultura. La cultura popular de la ciutat és patrimoni construït de forma col·lectiva al llarg dels anys, vertebra el model de ciutat i és fil conductor d’aquesta celebració que ocuparà els nostres carrers i places entre el 6 i el 8 de maig de 2022.

L’espai Cultura, ubicat a la plaça de Lluís Companys, es converteix per tres dies en epicentre i punt de trobada de les entitats culturals del municipi, impulsores de les diferents activitats per a totes les edats i gustos que recull aquest programa. Però com a eix transversal que és, la cultura sortirà de la plaça i arribarà a la resta de localitzacions de La Fira.

Capgrossos, diables, castellers, gegants i gegantes, sardanes, bèsties, bastoners i bastoneres, concerts i monòlegs, plantada de figures, caramelles o sardanes, el Festival Flamenc Ciutat de les Roses, el ritme de les colles de percussió, exposicions o la XVII edició del Butifarra Sound Festival.

I recuperem el correfoc infantil! Qui no vulgui ser cremat, que s’ho miri des de lluny. Qui sigui més agosarat, ja ho sap! Roba vella, mocador, barret, ulleres protectores i ganes de moure’s!

La Fira és cultura, gaudim-la!

Programa

No s'ha trobat cap coincidència.
Salta a la part superior