Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 06:20:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Explorer Space premia Nixi For Children amb un viatge a Silicon Valley

14/06/2019
Lectures: 4715
Sant Feliu Explorer Space premia Nixi For Children amb un viatge a Silicon Valley

Tomàs Lòbez Pérezguanya Explorer Sant Feliu 2019 i aconsegueix una plaça per viatjar a San Francisco amb 55 emprenedors més del programa Explorer que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades, amb la coordinació del CISE i el recolzament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Jennifer Fernández Pérez promotora de la idea Antidot Dance Culture, i Marcel Hidalgo Sabatés creador de Watteco han estat classificats com a finalistes dels premis Woman Explorer Award i Disruptive Technology Explorer Award. El 2on premi ha estat atorgat a Party Pay amb Marta Buenaventura,Eloi Trullás Malaret i Jordi Ribes Molina. I el 3er premi a Agentter de Julia Vilella Rojo.

Sant Feliu de Llobregat, 13/06/2019. Una start-up que ofereix experiències de realitat virtual i vídeo 360º dirigides a pacients pediàtrics i familiars amb l'objectiu d'ajudar a desenvolupar relacions emocionals positives amb els hospitals impulsada per Tomàs Lòbez ha estat escollida com la millor idea del Sant Feliu Explorer Space i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley juntament amb 55 emprenedors joves de la X edició del programa Explorer que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades i coordina el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), al marc de la iniciativa global Santander X.

El Tomàs viatjarà el 31 d'octubre a Silicon Valley, Califòrnia, juntament amb altres 55 emprenedors, un per cada Explorer Space que el programa té a tota Espanya, Argentina i Portugal, més el guanyador de l'ExplorerDay. L'agenda d'aquesta setmana d'immersió en el principal ecosistema de tecnologia i innovació del món inclou visites a empreses tecnològiques, líders com Google, Facebook, Apple o Airbnb, masterclasses a universitats com Singularity University o Stanford i contacte amb inversors.

L'objectiu d'aquesta experiència és inspirar i potenciar als joves emprenedors per accelerar el desenvolupament de les seves start-ups, donant-lis connexions per la internacionalització dels seus projectes i la cerca de finançament.  A la vegada, es genera una comunitat de joves amb talent i grans capacitats que construeix sinèrgies molt enriquidores pel seu futur professional.

A la tornada, els 56 joves assistiran a la Ciudad Grupo Santander de Boadilla del Monte on un jurat integrat per representants de Banco Santander, CISE i entitats col·laboradores seleccionarà als guanyadors globals d'Explorer 2019. Els tres millors emprenedors rebran una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per a que puguin accelerar els seus projectes.

Finalistes Sant Feliu Explorer Space 2019

Després de conèixer el nom del guanyador del Sant Feliu Explorer Space, Antidot Dance Culture, una escola de dansa que fomenta el ball, la música i el moviment com vies per reforçar l'autoestima i solucionar problemes físics, econòmics i mentals, creat per Jennifer Fernández, va ser seleccionat pel jurat com finalista pel premi Woman Explorer Award que patrocina la Fundació EY i que optarà al novembre a 20.000 euros, mentre que Watteco, una plataforma virtual basada en Blockchain per dinamitzar la transició energètica de pobles i ciutats de Catalunya, facilitant el finançament col·lectiu dels projectes energètics renovables de petita i mitjana escala. impulsada per Marcel Hidalgo, va ser escollit finalista a la categoria Disruptive Technology Explorer Award que impulsa INDRA i podrà optar a 3.000 euros pel desenvolupament del seu projecte i assessorament per part dels professionals de Indraventures.

El programa Explorer "Jóvenes con ideas" promou el talent jove, l'esperit emprenedor i la creació d'idees innovadores. En les sis edicions anteriors a Sant Feliu, Explorer ha impulsat la creació d'una gran quantitat d'empreses a la ciutat i a la comarca del Baix Llobregat.

Sobre Santander i CISE

Banc Santander és l'únic banc europeu inclòs al rànquing "Change the World" 2018 de les empreses que estan contribuint a millorar el món (revista Fortune) pel seu impacte positiu en la societat, entre altres criteris. El seu compromís ferm amb l'Educació Superior, que materialitza a través de Santander Universidades, també la distingeix com a empreses que més inverteix en educació al món (Informe Varkey/UNESCO/Fortune 500) i s'ha convertit en una de les seves línies d'identitat, amb 1.200 acords de col·laboració amb universitats i institucions de més de 20 països, més de 1.700 milions d'euros destinats a iniciatives acadèmiques des de 2002 i més de 73.000 beques i ajuts universitaris al 2018 amb l'objectiu de contribuir al progres de les persones, les empreses i la societat.

CISE es un centre que fomenta l'esperit emprenedor e impulsa la generació d'start-ups a tot el país. Amb el suport de Banco Santander, la Universitat de Cantabria i el Govern de Cantabria desenvolupa diversos programes que estimulen la creativitat de les persones, la creació d'empreses i promou la innovació.

Aquest programa ha estat coordinat a Sant Feliu Space per Patricia del Hoyo i Gemma Antolí

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior