Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 16:40:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Yuzz, Explorer... i ara PowerUP. Accelerant talent jove en el sector dels videojocs!

01/12/2020
Lectures: 3968
Yuzz, Explorer... i ara PowerUP. Accelerant talent jove en el sector dels videojocs!

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat porta des del 2012 accelerant emprenedoria jove de base tecnològica mitjançant el programa Yuzz (2012-2017) i Explorer 'Jóvenes con Ideas' (2018-2019) en col·laboració amb el CISE de Santander Universidades. Fruit d'aquesta iniciativa conjunta 7 persones emprenedores del Sant Feliu Explorer Space han viatjat a Silicon Valley, però més enllà d'aquest incentiu tan inspirador i amb connexions per a la internacionalització dels seus projectes i start-ups, el més important és l'experiència de les 440 persones entrevistades en el marc del projecte, les 345 candidatures presentades, els 199 joves participants i els 115 projectes de tot tipus (aplicacions mòbils, marketplaces, realitat virtual i augmentada, videojocs, blockchain?) que s'han fet realitat, un bon nombre d'ells amb una forta incorporació d'impacte social. 

Pel camí també s'ha produït la consolidació de la dimensió comarcal i metropolitana de la nostra ciutat en l'acompanyament, acceleració i llançament de l'emprenedoria innovadora, sustentada principalment en una comunitat de joves amb talent i grans capacitats que construeix sinèrgies molt enriquidores pel seu futur professional i el potencial de Sant Feliu de Llobregat. 

Gràcies al finançament de l'Àrea de Desenv. Econòmic de la Diputació de Barcelona enguany s'han pogut identificat i mapejar a la nostra ciutat dos àmbits emergents d'especialització intel·ligent i posant el focus estratègic en necessitats de desenvolupament basades en el coneixement: el sector audiovisual i media, amb forta tradició a la ciutat i molta vinculació a l'economia social, i el sector dels videojocs i els eSports.  

Amb els recursos que el programa provincial d'Estratègies per al desenvolupament econòmic local ha invertit en el projecte "Videojocs i e-sports: un sector tractor de l'economia" s'ha pogut definir un nou programa d'acceleració de talent jove, orientat a aquest sector i amb la participació destacada d'agents amb perspectiva de quàdruple hèlix, en aquest cas ENTI-UB 'La Universitat del Videojoc', empreses disruptives del sector com The Breach Studios o Undercoders i actors d'innovació ciutadana com el Club Media de Sant Feliu.  

Així neix el Concurs PowerUP, un programa d'acceleració de projectes d'emprenedoria relacionats amb els videojocs i l'oci digital interactiu. 

L'Ajuntament de Sant Feliu, mitjançant el programa municipal de validació de prototips d'innovació urbana "Social Urban Lab" de Sant Feliu Innova coordinarà PowerUP, juntament amb diferents actors locals i agents metropolitans que van co-crear el prototip d'aquesta acceleradora. 

D'aquesta forma Sant Feliu de Llobregat s'incorpora a les ciutats com Barcelona, Màlaga o A Coruña que han fet una aposta decidida pel sector estratègic dels videojocs.
 
Què és doncs PowerUP?

El concurs Inno-Gaming Talent "PowerUP" consistirà en una formació especialitzada enfocada a millorar un videojoc en les àrees de Disseny, Producció, Màrqueting i Negoci. 

L'objectiu del programa és dotar als equips participants dels coneixements i eines suficients com perquè el seu projecte faci un salt de qualitat per a presentar-ho davant de publishers o inversors.

Així que ja ho saps? Estàs desenvolupant un videojoc? Tens una demo tècnica? Volem ajudar-te a millorar el teu projecte.

Apunta't a PowerUp, el programa d'acceleració de videojocs més orientat al sector!

En breu tindreu més informació...

Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc de les Iniciatives territorials innovadores per al desenvolupament econòmic.

Més informació:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior