Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/05/2024 02:14:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

A Sant Feliu hi ha talent jove i emprenedor!

23/01/2023
Lectures: 2719
A Sant Feliu hi ha talent jove i emprenedor!

L'emprenedoria és una font d'oportunitats laborals per al futur, i des de l'Ajuntament volem impulsar iniciatives que beneficiï al jovent. Talent Sant Feliu és un programa per a animar a descobrir el talent de la gent jove i utilitzar-lo per a tirar endavant projectes d'autoocupació laboral. Es tracta d'un concurs per a l'alumnat de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior en què, per parelles, poden presentar un projecte de negoci i rebre mentoratge d'empresaris locals experts. 

COM FUNCIONA TALENT A LES AULES?

  • S'hi poden presentar les parelles d'alumnes que vulguin, que assistiran a una xerrada de motivació a càrrec d'un emprenedor i on s'explicaran les normes del concurs. Entre tots els projectes presentats se seleccionaran els 12 millors de Sant Feliu.
  • Aquests 12 equips seleccionats, se'ls assignaran un mentor, el qual us ajudarà i assessorarà per a desenvolupar el vostre pla de negoci. En aquesta fase també rebreu el suport dels serveis tècnics de l'Ajuntament de Sant Feliu.
  • El jurat del Sant Feliu Talent escollirà els projectes més votats, d'on sortiran l'equip guanyador del 3r. Premi, l'equip guanyador del 2n. Premi i l'equip guanyador del 1r. Premi, que seran els alumnes guanyadors del concurs. 

 

QUINS SÓN ELS PREMIS?
3r premi: Entrepreneur Experience Day.  Inclou un programa de visites als principals llocs de l'ecosistema empresarial i del món emprenedor a Barcelona.
2n premi: Viatge de 3 dies a una capital europea. Inclou un programa de visites a les principals institucions i organismes relacionats amb l'emprenedoria i la innovació en l'àmbit europeu.
1r premi: Viatge de 5 dies a Silicon Valley (San Francisco - EEUU).  Inclou tot un programa de visites exclusiu a les empreses més representatives de sectors innovador. Podran anar els integrants de l'equip guanyador i el professor del centre educatiu.


"Aquesta acció està subvencionada pel Ministeri de ciència i Innovació - Govern d'Espanya"


Notícies relacionades:

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior