Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/06/2024 16:35:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

El Club de Makers a Ràdio Sant Feliu!

27/06/2016
Lectures: 8305
El Club de Makers a Ràdio Sant Feliu!

Com ja sabeu tots els dimecres de 17h a 20h es porta a terme el Club de Makers a la segona planta de la Torre del Roser. Un espai on persones amb inquietuds en l'àmbit digital exploren de manera pràctica àmbits com la fabricació digital, la robòtica, la impressió en 3D, la programació, l'electrònica o els drons entre altres aspectes. Aquest espai s'adreça a tothom independentment del nivell de coneixements que es tingui en aquest àmbit.

El concepte makers prové del concepte DIY fes-ho tu mateix però utilitzant eines més digitals com Impressores 3D, talladores laser i talladores automatitzades. El Club de Makers vol empoderar a les persones a través de la innovació i el coneixement obert de manera que tinguin la possibilitat de recrear els seus productes.

Actualment un dels projectes que estan portant a terme és la fabricació d'una impressora 3D, només els queda acabar la part electrònica perquè estigui a punt i comenci a funcionar. El Club de Makers és un espai col·laboratiu i obert on tothom diu la seva i es proposen idees per a futurs projectes. Una de les propostes que s'han posat sobre la taula ha estat la creació d'un robot bípeda i algun dron.


Muntatge d'una impressora 3D al Club Maker de Sant Feliu

Seguiu bé la pista al Club de Makers que segur que ens aniran sorprenent!

Si vols saber més sobre el Club Makers, el Carles Gimeno i el Daniel Cruz de l'associació Tangencial t'ho expliquen més a fons a la seva passada intervenció a Ràdio Sant Feliu.

Tens idees innovadores? Vols ser un maker? No t'ho pensis més i apropa't tots els dimecres a la segona planta de la Torre del Roser de 17 h a 20 h.

Notícies relacionades:

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior