Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/03/2023 08:48:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Vine a la festa del soterrament

L'antic camp de futbol de Sant Feliu acollirà el dissabte 2 d'octubre, a partir de les 17.30 h, la Festa del Soterrament per celebrar aquesta fita històrica amb els veïns i veïnes de la ciutat. Aquesta jornada, que se celebrarà seguint la normativa sanitària vigent, serà a més el punt de partida de la consulta ciutadana que decidirà el futur de Sant Feliu. 

L'espai festiu obrirà les portes a les 17.30 h i a partir de les 18 h tindrà lloc l'actuació del grup musical Reggae per Xics. A les 19.30 h se celebrarà l'acte públic de descoberta de propostes de la consulta del soterrament, que comptarà amb intervencions de diferents representants públics i de la ciutadania, que han acompanyat Sant Feliu per aconseguir que el soterrament de les vies sigui avui una realitat. 

Totes les persones assistents podran veure per primer cop com serà el Sant Feliu del futur, ja que es mostraran les imatges dels tres projectes entre els que la ciutadania ha de triar mitjançant el seu vot per donar resposta a la pregunta: "Quina consideres que és la millor proposta en l'àmbit del soterrament?". Com també a les dues opcions de resposta a la pregunta: "Quina consideres que és la millor proposta per preservar la memòria de l'estació? 

El període de votació serà entre el 8 i el 21 de novembre, i la Festa del Soterrament marca l'inici de la campanya divulgativa de la consulta. 

La música local marcarà el ritme d'una celebració de ciutat

El talent creatiu i cultural que hi ha a la ciutat serà el fil conductor que marcarà el ritme de la Festa del Soterrament. Un cop s'hagin presentat públicament les propostes de la consulta a tota la ciutadania, a les 21 h actuarà el grup santfeliuenc OBK, i a les 22.30 h serà el torn dels The Seikos

A més, entre les diferents actuacions programades durant tota la jornada el públic podrà escoltar temes de formacions musicals de Sant Feliu de diferents estils i èpoques. 

Reserva gratuïta d'entrades

Les entrades per a la Festa del Soterrament són gratuïtes i estan dividides en les quatre activitats que conformen el programa. Cada persona tria a quina activitat o activitats vol assistir i reserva la seva entrada, i pot fer-ho tant de forma telemàtica com presencialment.

Per reservar les entrades a Entrapolis.com cal fer clic als següents enllaços: 

Per reservar les entrades presencialment, les persones interessades han d'anar al Palau Falguera de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, fins al dia 1 d'octubre o fins a exhaurir les 900 places per a cada activitat de què disposa l'aforament. 

Totes les activitats es faran seguint les mesures vigents de prevenció i seguretat establertes en el marc de la pandèmia de la Covid-19.

Salta a la part superior