Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/04/2024 21:20:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Vols formar part de les meses de la Consulta del soterrament?

La consulta del soterrament que decidirà el futur de Sant Feliu s’iniciarà amb la descoberta de propostes que tindrà lloc el 2 d’octubre a la Festa del soterrament. El procés culminarà amb una votació oberta a tota la ciutadania entre el 8 i el 21 de novembre de forma telemàtica i diumenge 21 també amb la possibilitat de votar de forma presencial, a 10 centres de votació distribuïts arreu de la ciutat.

Cadascun d’aquests 10 centres de votació tindrà una mesa, que estarà formada per tres veïns o veïnes de Sant Feliu que hauran estat escollits per sorteig en base al cens municipal de persones majors d’edat, i que rebran una notificació al seu domicili. Les seves funcions seran les d’ajudar a la població a votar durant la jornada de votació presencial de diumenge 21 de novembre, i han de tenir suplents per si no poden exercir-les.

Amb l’objectiu de facilitar i promoure la màxima participació de la ciutadania, la Comissió de Seguiment de la consulta va proposar que els i les suplents d’aquestes meses fossin ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu, que prèviament s’hagin volgut apuntar per formar-ne part en cas que les persones titulars no puguin ser-hi el dia 21 de novembre.

Una jornada històrica per al futur de Sant Feliu

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’anima / s’ofereix la possibilitat a totes les persones que vulguin format part de la història de la nostra ciutat participant a la Consulta del soterrament a que s’inscriguin per ser suplents. Podran fer-ho del 28 de setembre fins al 25 d’octubre a www.santfeliu.cat/participasoterrament, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en el seu horari habitual o bé trucant al telèfon 93 685 80 01.

Si el volum de persones inscrites voluntàriament com a suplents és major que les places disponibles, es realitzarà un sorteig per saber quines de les persones que s’han inscrit voluntàriament formaran part de les meses. Les persones que resultin seleccionades rebran un avís a través d’un SMS.

Uns dies abans de la votació presencial, totes les persones que formin part de les meses en un dels centres de votació, bé sigui perquè hagin rebut la notificació o bé perquè s’hagin inscrit de forma voluntària, rebran una formació prèvia. I totes les persones que formin part de les meses el dia 21 percebran una compensació econòmica.

Salta a la part superior