Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/04/2024 01:28:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Sessió informativa sobre afectacions a la mobilitat en l'àmbit del carrer de Pi i Margall

20/11/2023
Lectures: 2000
Sessió informativa sobre afectacions a la mobilitat en l'àmbit del carrer de Pi i Margall

Divendres 24 de novembre l'equip de Govern i els serveis tècnics de l'Ajuntament organitzen una sessió per informar a veïns i veïnes els detalls de la intervenció del soterrament en l'àmbit del carrer de Pi i Margall, que inevitablement generarà afectacions en el dia a dia de la ciutat. La cita serà a les 18.30 h a la Sala Ibèria, en una trobada on també es parlarà de la configuració de la futura estació soterrada.

Entre les afectacions que contempla ADIF en aquest àmbit, hi ha l'execució de totes les pantalles de pilons que conformaran l'estació, així com les sortides d'emergència annexes situades als dos costats. En aquest sentit, en els propers dies es construiran estructures a la zona d'ubicació de l'encreuament del carrer de Pi i Margall amb el carrer de Jacint Verdaguer. Així mateix, es treballarà en les estructures corresponents a la sortida d'emergència de l'estació soterrada, i en els murs pantalla de pilons corresponents al final de les andanes. També s'avançarà en l'execució de la coberta del futur calaix ferroviari en l'àmbit paral·lel al carrer de Jacint Verdaguer.

Les afectacions d'aquestes obres implicaran noves afectacions en la mobilitat i en la configuració de les entrades i sortides als carrers de Pi i Margall, des del passeig de Bertrand, i al carrer de Jacint Verdaguer, des de la cruïlla amb el carrer de Sant Llorenç. ADIF no ha pogut garantir una previsió de finalització d'aquestes afectacions, que s'aniran actualitzant en funció de l'execució de les obres.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior