Soterrament

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 02:39:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Soterrament
Aquest tren només passa una vegada a la vida

Afectacions en l'àmbit de Pi i Margall i Jacint Verdaguer pel soterrament

04/12/2023
Lectures: 1446
Afectacions en l'àmbit de Pi i Margall i Jacint Verdaguer pel soterrament

ADIF continua avançant en l'execució de les obres de soterrament, entre d'altres, en l'àmbit de la futura estació soterrada. L'empresa està executant totes les pantalles de pilons que conformaran la futura estació soterrada, així com les sortides d'emergència annexes situades als dos costats.

S'estan construint estructures a la zona d'ubicació de l'encreuament del carrer de Pi i Margall amb el carrer de Jacint Verdaguer, treballant en aquelles corresponents a la sortida d'emergència de la futura estació soterrada, així com en els murs pantalla de pilons corresponents al final de les andanes. També s'està avançant en l'execució de la coberta del futur calaix ferroviari en l'àmbit paral·lel al carrer de Jacint Verdaguer.

Tal com va informar l'equip de Govern el passat 20 de novembre, aquestes actuacions impliquen noves afectacions en la mobilitat i en la configuració de les entrades i sortides als carrers de Pi i Margall, des del passeig de Bertrand, i al carrer de Jacint Verdaguer, des de la cruïlla amb el carrer de Sant Llorenç. ADIF no ha pogut garantir una previsió de finalització d'aquestes afectacions, que s'aniran actualitzant en funció de l'execució de les obres.

Aquestes i d'altres incidències es poden consultar al visor d'afectacions del web municipal, que permet consultar totes les contingències a la mobilitat motivades per les obres del soterrament.Mapa d'afectacions

Aquesta aplicació informa sobre l'abast de les afectacions, tot aportant informació sobre la ubicació i l'interval de temps previst de durada de la incidència. L'objectiu és posar a disposició de la ciutadania una eina amb informació actualitzada en temps real, que pot ser consultada a www.santfeliu.cat/afectacions_soterrament.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior