Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/04/2024 02:39:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu
Ciutat Educadora
Què són les Ciutats Educadores?

Sant Feliu de Llobregat forma part de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), una associació sense ànim de lucre que funciona com a estructura permanent de col·laboració entre els governs municipals amb la Carta de Ciutats Educadores, com a full de ruta de les ciutats que la componen. L'any 2019 el nombre de membres ascendia a 494 ciutats de 36 països de tots els continents.

En una ciutat educadora, l'educació impregna els carrers de la ciutat traspassant els murs dels espais educatius tradicionals, on totes les administracions assumeixen la seva responsabilitat d'educar i transformar la ciutat en un espai de respecte a la vida i la diversitat.

Aquesta té com a objectiu construir en comunitat una ciutadania conscient, crítica, responsable i solidària, per treballar pel bé col·lectiu i formant a les persones per enfrontar-se als reptes i les adversitats que afrontem com a societat. Aquest desenvolupament de consciència comunitària es complementa amb el foment de l'aprenentatge d'habilitats per organitzar-se i lluitar per la igualtat, la justícia i la no discriminació.

Salta a la part superior