Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2024 16:45:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Sant Feliu Innova - Programa Explorer

Bibliografia

Resultats: de 1 a 5 de 29
El Libro Negro del emprendedor (Fernando Trías de Bes)

Descripció:

Aquest llibre és per a tots els públics i aborda els errors més habituals que cometen els emprenedors i que són els que expliquen la major part dels fracassos. Un dia vaig teclejar en Google "Factors Clau d'Èxit" i van haver-hi 36.700 sortides. Després vaig provar amb "Factors Clau de Fracàs" i solament hi havia... dos!! Dos en tota la xarxa!
Per què el 99,98% de la literatura de gestió es dedica a analitzar èxits quan només el 5% dels emprenedors aconsegueix passar del cinquè any d'aventura empresarial? Vaig realitzar una recerca per identificar els Factors Clau de Fracàs dels Emprenedors. En aquest llibre s'expliquen quins són aquests factors que, per cert, gens tenen a veure amb la tècnica o desconeixements de gestió empresarial. Es fracassa per motius humans i mundans, totalment emocionals i derivats de la il·lusió i la por.

  • Editorial: Urano
  • Any:     12 de setembre de 2007
El hombre en busca de sentido (Viktor Frankl)

Descripció:

El doctor Frankl, psiquiatre i escriptor, sol preguntar als seus pacients afligits de múltiples patiments: «Per què no es suïcida vostè?» I moltes vegades, de les respostes extreu una orientació per la psicoteràpia a aplicar: a aquest, la qual cosa li lliga a la vida són els fills; a l'altre, un talent, una habilitat sense explotar; a un tercer, potser, només uns quants records que mereix la pena rescatar de l'oblit. Teixir aquests tènues bris de vides trencades en un ordit ferm, coherent, significativa i responsable és l'objecte amb que s'enfronta la logoteràpia. En aquesta obra, Viktor E. Frankl explica l'experiència que li va portar al descobriment de la logoteràpia. Presoner, durant molt temps, en els desangelats camps de concentració, ell mateix va sentir en el seu propi ser el que significava una existència nua. Com va poder ell que tot l'havia perdut, que havia vist destruir tot el que valia la pena, que va patir gana, fred, brutalitats sense fi, que tantes vegades va ser a punt de l'extermini, com va poder acceptar que la vida fora digna de viure-la? El psiquiatre que personalment ha hagut d'enfrontar-se a tals rigors mereix que se li escolti, doncs ningú com ell per jutjar la nostra condició humana sàvia i compassivament. Les paraules del doctor Frankl aconsegueixen un tremp sorprenentment esperançador sobre la capacitat humana de transcendir les seves dificultats i descobrir la veritat convenient i orientadora.

  • Editorial:    Herder
  • Any:    2004
Allegro ma non troppo (Carlo Maria Cipolla)

Descripció:

Aquest és un dels llibres més intel·ligents i divertits que s'hagin escrit mai. Paròdia de divertissement divuitesc, juga amb la paradoxa i l'absurd per construir una autèntica metodologia del ridícul. En la primera part del llibre, «El paper de les espècies en el desenvolupament econòmic de l'Edat Mitjana», Cipolla raona amb una argumentació paródica dels estudis d'història econòmica més sessuts i utilitza, amb aparent serietat, fórmules cliomètriques deliciosament absurdes per arribar a les més estrafolaries relacions de causa - efecte. En la segona part, «Les lleis fonamentals de l'estupidesa humana», s'usa un model matemàtic semblant als de la sociologia, amb gràfics de dispersió inclosos, per enunciar aquestes lleis, que demostren quant abundant és el nombre d'estúpids que ens envolten i quant gran el seu poder.

  • Editorial:  Critica
  • Any:   2001
Business Model Generation (Alexander Osterwalder & Yves pigneur)
Generación de modelos de negocio 

Descripció:

L'autor del llibre és l'autor del blog businessmodelalchemist.com, les 72 primeres pàgines les podeu llegir des de la web del llibre: www.businessmodelgeneration.com

És un manual pràctic i inspirador per a qualsevol persona tractant de millorar un model de negoci o elaborar un de nou.
Nous models de negoci disruptius emblemàtics de la nostra generació. No obstant això, segueixen sent poc coneguts, fins i tot a mesura que transformen panorames competitius en totes les indústries. "Business Model Generation" li ofereix potents eines senzilles i comprovades per a la comprensió, disseny, re-elaboració i la implementació de models de negoci.
 
  • Editorial:     Self edition Alexander Osterwalder
  • Any:     19 de setembre de 2009
El Arte de Empezar (Guy Kawasaki)

Descripció:

Guy Kawasaki va ser responsable de Macintosh en la dècada dels 80. En aquest llibre explica les diferents arts a dominar: posicionament, pla de negocis, presentacions, creació d'una marca... Igual de recomanables els seus següents llibres.

  • Editorial:     Ilustrae
  • Any:     19 de setembre de 2008
PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior