Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/07/2024 21:07:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Propietat intel·lectual i llicències d’ús

Autoria dels continguts

La propietat intel·lectual de tots els continguts creats en la tasca d’alimentació i gestió dels espais i perfils municipals serà propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que els alliberarà tal com està establert a l’apartat corresponent d’aquesta guia (Llicència dels continguts propis).

Cap persona que hagi participat en la gestió i publicació de continguts en el marc de les activitats que defineix aquesta guia, podrà reclamar cap tipus de compensació addicional a l’Ajuntament més enllà de la que percebi com a contraprestació pel treball realitzat.

Respecte dels drets de propietat intel·lectual

A banda de la necessitat de citar només aquelles fonts que es considerin solvents informativament parlant, adequades i fefaents, cal ser molt curosos en el respecte a la propietat intel·lectual dels altres. Això significa que no s’utilitzarà mai, sense permís de l’autor, materials d’altres que estiguin subjectes a copyright i sobre els quals no s’hagi estat autoritzat explícitament per enriquir continguts propis.

A aquests efectes, qualsevol material aliè on no es faci cap esment s’entendrà com a subjecte a copyright, i per tant no es podrà utilitzar (sense el permís explícit esmentat). Sí que es podrà utilitzar sense permís explícit tot aquell material que ja estigui llicenciat a tal efecte. Particularment, aquesta llicència serà majoritàriament de Creative Commons i caldrà comprovar que els usos que se’n volen fer són els que permet la llicència.

En qualsevol cas, i tenint en compte aquests preceptes, sempre que s’utilitzi material no propi se citarà la font de manera convenient per tal de respectar els dret de propietat intel·lectual que determina la legislació vigent.

Llicència dels continguts propis

Per als continguts propis, s’estableixen llicències Creative Commons atenent als criteris establerts a la pàgina web de l’Ajuntament habilitada a tal efecte.

Salta a la part superior