Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/01/2023 14:03:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Any 2010

 

El projecte Treball als barris ha permès articular les següents accions al llarg de 2010:

Treball als barris

Pla d'Ocupació "Promoció de l'autonomia personal"

El pla d'ocupació de "Promoció de l'autonomia personal" ha permès la contractació de 6 auxiliars de la llar i una treballadora social provinents de l'atur que durant els mesos de gener a juny han estat oferint un servei de cura de l'entorn domiciliari a persones que per les seves característiques no ho poden fer autònomament.

Treball als barris

Taller d'Ocupació "Serveis a la comunitat"

El segon gran programa ocupacional aprovat pel Servei d'Ocupació de Catalunya ha estat el Taller d'Ocupació de Serveis a la Comunitat, on vuit persones dels barris provinents de l'atur estaran contractades durant un any per rebre formació en l'àmbit del manteniment d'edificis, coordinats per un docent.

Treball als barris

Contractació del tècnic responsable dels components de desenvolupament local

El pla d'execució del tècnic AODL ha seguit desenvolupant accions de diagnosi socioeconòmic dels barris, orientació, inserció laboral i qualificació professional, i promoció, difusió i modernització del teixit comercial de la zona.

Treball als barris

Contractació de tècnic d'orientació i inserció laboral

La tècnica d'inserció ha desenvolupat accions per tal de millorar els recursos dels veïns i veïnes de Can Calders i La Salut per aconseguir feina, a més d'oferir accions de suport al comerç de la zona.

Salta a la part superior