Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 09:25:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Any 2012

El projecte Treball als barris ha permès articular les següents accions al llarg de 2012

  Treball als barris

Casa d'Oficis "Dinamització sociocultural"

Gràcies a l'articulació de la Casa d'Oficis d'animadors/es socioculturals es contractaran 8 joves d'entre 18 i 24 anys a l'atur per tal de formar-los i capacitar-los com a animadors/es socioculturals. Aquest programa d'un any de durada pretén d'aquesta manera ampliar l'oferta sociocultural adreçada a joves i infants de Can Calders i La Salut i del municipi.

Memòria execució primer semestre 2012 de la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural

Treball als barris

Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, Fem Barri"

L'objectiu d'aquest programa ocupacional d'un any de durada és la millora de la qualificació professional de 8 persones desocupades, preferentment dones, majors de 25 anys dels barris en matèria d'educació mediambiental i cívica. Així, desenvoluparan tasques d'informació, sensibilització i conscienciació ciutadana d'actuacions sobre l'entorn urbà per part dels ciutadans i ciutadanes del municipi, la cura del mediambient, la convivència i el civisme.

Memòria execució primer semestre 2012 del Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, fem barri"

Treball als barris

Pla d'ocupació "Promoció de l'autonomia personal"

Aquest projecte de 6 mesos de durada preveu la contractació de 8 persones aturades pel desenvolupament de tasques d'atenció i cura de la llar per a persones grans o amb situacions de dependència.

Memòria execució primer semestre 2012 del Pla d'Autonomia Personal

Treball als barris

Pla d'ocupació "Dinamització per a gent gran"

Mitjançant aquest projecte ocupacional, de 6 mesos de durada, es persegueix la capacitació professional de 2 persones en l'àmbit de la dinamització sociocultural per a gent gran. Al matex temps els participants del pla intentaran donar resposta a la demanda creixent d'activitats per part del col•lectiu de gent gran amb nou dinamisme, inquietuds i necessitats.

Memòria execució primer semestre 2012 del Pla d'Ocupació Dinamització per a Gent Gran

Treball als barris

Dispositiu d’inserció sociolaboral

A més de l’articulació de diversos programes, Treball als Barris 2012 permetrà el desenvolupament d’un exhaustiu dispositiu d’inserció laboral. Aquest dispositiu contempla una sèrie d’accions adreçades principalment a joves i persones en risc d’exclusió social, d’entre aquestes accions destaquen quatre grans cursos de formació ocupacional. Contemplen l’aprenentatge de diverses especialitats, com són auxiliar de cuina, auxiliar de magatzem, atenció al client i cambrera de pisos. Una altra de les actuacions previstes és la continuació del Club de Feina als Barris, que té lloc cada divendres de 9.30 a 11.30 a l’Oficina de Fem Barri.

Memòria execució primer semestre 2012 del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral

Treball als barris

Contractació d'un dinamitzador digital

Aquest perfil donarà suport a nivell formatiu específicament als integrants tant de la Casa d'Oficis "Dinamització sociocultural", com del Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, Fem Barri".

Treball als barris

Contractació del tècnic responsable dels components de desenvolupament local, de la tècnica d'inserció laboral, i del coordinador de programes ocupacionals.

 

 

El pla d'execució d'aquests tres tècnics AODL garantiran el desenvolupament d'accions de diagnosi socioeconòmica dels barris, orientació, inserció laboral i qualificació professional, i promoció, difusió i modernització del teixit comercial de la zona.

Salta a la part superior