Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/07/2024 22:42:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Treball als barris

Treball als Barris

El Projecte Treball als barris, impulsat pel Departament de Treball mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, es va posar en marxa l'any 2007 en el marc de la Llei de barris que desenvolupa el Govern de la Generalitat, a través del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. L'objectiu bàsic del Projecte és complementar les actuacions de desenvolupament urbanístic impulsades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques amb accions en l'àmbit de l'ocupació i el desenvolupament local.

En el cas concret del Projecte d'Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut, gràcies a Treball als Barris des de 2008 s'ha pogut articular un conjunt d'actuacions complementàries a la Llei de Barris en la forma de plans d'ocupació, implementació de mesures per l'acompanyament a la inserció als barris o tallers d'ocupació, entre d'altres. Al llarg d'aquests tres anys mitjançant Treball als Barris s'han contractat més de 50 persones per desenvolupar tasques de dinamització sociocultural, de manteniment d'edificis, promoció de l'autonomia personal, dinamització comercial o suport a la gestió, entre d'altres.

Accedir al canal RSS de Treball als barris
Resultats: de 1 a 5 de 5
21/12/2018 El programa Treball als Barris finalitza l'any millorant les seves xifres de formació i ocupació
04/10/2018 Baixa el nombre de persones en situació d'atur durant el mes de setembre
11/06/2018 Veïns i veïnes de La Salut celebren aquest cap de setmana la festa popular del barri
15/12/2015 Comunicat de tancament de l'Oficina Fem Barri
28/09/2012 Jornada sobre l'emprenedoria femenina amb la presentació del llibre "El libro rojo de las mujeres emprendedoras"
Salta a la part superior