Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 10:46:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Any 2011

El projecte Treball als barris ha permès articular les següents accions al llarg de 2011


Treball als barris

Casa d'Oficis "Dinamització socioculturals"

Aquest programa d'un any de durada preveu la contractació de 8 joves d'entre 16 i 24 anys a l'atur per tal de formar-los i capacitar-los com a dinamitzadors/res socioculturals, així com un docent. D'aquesta manera es pretén donar resposta a la manca d'activitats per a la dinamització juvenil dels barris.

Memòria execució de la Casa d'oficis d'animació soiocultural de l'any 2011


Treball als barris

Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, Fem Barri"

L'objectiu d'aquest programa ocupacional d'un any de durada és la millora de la qualificació professional de 8 persones desocupaces, preferentment dones, majors de 25 anys dels barris en matèria d'educació mediambiental i cívica. Així, desenvoluparan tasques d'informació, sensibilitzáció i conscienciació ciutadana d'actuacions sobre l'entorn urbà per part dels ciutadans i cutadanes del municipi, la cura del mediambient, la convivència i el civisme.

Memòria execució del Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, fem barri" de l'any 2011


Treball als barris

Pla d'ocupació "Promoció de l'autonomia personal"

Aquest projecte de 6 mesos de durada preveu el desenvolupament de tasques d'atenció a la llar per a persones grans o amb situacions de dependència, i el desenvolupament d'un estudi de necessitats de la gent major de 80 anys del municipi.

Memòria execució del Pla d'Ocupació Promoció de l'Autonomia Personal de l'any 2011


Treball als barris

Pla d'ocupació "Suport a la gestió"

Atesa l'envergadura i la transversalitat dels projectes d'ocupació previstos, s'ha previst la contractació d'un dinamitzador/a digital i d'un administratiu/va. Aquests donaran suport efectiu a la gestió i implementació de les diferents actuacions, assegurant la informació als usuaris i les tasques administratives.

Memòria d'execució del Pla d'Ocupació Suport a la Gestió de l'any 2011


Treball als barris

Pla d'ocupació "Dinamització per a gent gran"

Mitjançant aquest projecte ocupacional, de 6 mesos de durada, es persegueix la capacitació professional de 4 persones en l'àmbit de la dinamització sociocultural per a gent gran. Al mateix temps els participants del pla intentaran donar resposta a la demanda creixent d'activitats per part del col·lectiu de gent gran amb nou dinamisme, inquietuds i necessitats.

Memòria execució del Pla d'Ocupació de Dinamització per a Gent Gran de l'any 2011


Treball als barris

Contractació d'un dinamitzador digital

Aquest perfil donarà suport a nivell formatiu específicament als integrants tant de la Casa d'Oficis "Dinamització sociocultural", com del Taller d'Ocupació "Entre tots i totes, Fem Barri".

Treball als barris

Contractació del tècnic responsable dels components de desenvolupament local, de la tècnica d'inserció laboral, i del coordinador de programes ocupacionals.

El pla d'execució d'aquests tres tècnics AODL garantiran el desenvolupament d'accions de diagnosi socioeconòmica dels barris, orientació, inserció laboral i qualificació professional, i promoció, difusió i modernització del teixit comercial de la zona.

Salta a la part superior